IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 24.Ocak.2020   #1
Çevrimdışı
Cafegenc Wordpress Sohbet Teması


En sevdiğim temalardan biri.. Umarım benim gibi hoşuna giden olur ve kullanışlı bulursunuz..

Ücretsiz Wordpress temaları adı altında bir adet daha sohbet teması paylaşımında bulunuyorum .. Diğer paylaştığım wordpress temaların da olduğu gibi bu tema da yükle çalıştır kullanımdan ziyade ufak ufak dokunuşlar isteyen bir temadır..

Sırası ile anlattığım işlemleri uygulayan kişiler rahatlıklar kullanabilir ve hatta dahada kullanışlı hale getirebilirler.

CAFEGENC WORDPRESS SOHBET TEMASI


Canlı Demo

Wordpress sohbet teması kurulum dosyaları ;


TEMA indir DOWNLOAD

Hazır içerik dosyası indir

Yukarı da bulunan iki dosyamızı indirip , önce tema dosyamızı standart şekil de cpanel yada ftp programı kullanarak host alanımıza atıyoruz veya wp-admin panelden görünüm sekmesinden tema yükleme yöntemi ile yüklüyoruz.

Yüklediğimiz ücretsiz wordpress temasını aktif hale getirip etkinleştirip , bize verdiği uyarıları takip ettiğimiz de bizden isteyeceği gerekli görülen eklentileri tek tek yükleyerek aktif hale getiriyoruz. Demo bölümünden temayı import ederek sayfa yapıcı eklentisi ile dilediğiniz şekilde ana sayfa ve blog sayfasında değişiklikler yapabilirsiniz..

Sohbet teması olarak kullanacağımız temamızın canlı demo ve resimde görünen halini beğendiniz ve kullanmak isterseniz , yukarıda indirme adreslerinden indirmiş olduğunuz içerik dosyasını gine wp-admin panelden araçlar menüsü içerisinde bulunan içeri aktar seçeneği ile sitenize yükleyerek bire bir ayarlanmış şekline sahip olursunuz..

Bu işlemi uyguladığınız da sayfalar kısmına yeni eklenecek olan blog ve ana sayfa isimlerini sitenizin ana sayfa ve blog sayfası olarak ayarlamayı unutmayınız..

Kendi sohbet linkinizi ve site isminizi girdiğiniz de ücretsiz wordpress sohbet temasını mobil uyumlu olarak sorunsuzca kullanabilirsiniz..
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık