IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 05.Aralık.2019   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Windows 10 Format Atma Seçenekleri.


1. Seçenek: Başlangıç > Ayarlar > Güncelleştirme ve Güvenlik > Kurtarma'yı seçin. Bu bilgisayarı sıfırla altında Başlarken'i seçin. Kurtarma ayarlarını açın.

2. Seçenek: Oturum açma ekranına gitmek için bilgisayarınızı yeniden başlatın ve ardından ekranın sağ alt köşesinde Aç/Kapa simgesi > Yeniden Başlat'ı seçerken Shift tuşunu basılı tutun. Bilgisayarınız yeniden başlatıldıktan sonra Sorun giderme > Bu bilgisayarı sıfırla'yı seçin.

3. Seçenek: Başlangıç seçeneğini belirleyin, ardından bilgisayarınızı Kurtarma Modu'nda yeniden başlatmak için Aç/Kapa simgesi > Yeniden Başlat'ı seçerken Shift tuşunu basılı tutun. Bilgisayarınız yeniden başlatıldıktan sonra Sorun giderme > Bu bilgisayarı sıfırla'yı seçin.

Bu üç seçenekten herhangi biri başlamanızı sağlar ancak işlem sırasında size sunulan adımları izleyin. Önceki üç seçenek işe yaramazsa Windows 10'u yeniden yükleme işlemi için yükleme medyası kullanabilirsiniz.

Windows 10'u yeniden yüklemek için yükleme medyası kullanma

Bilgisayarınız hiç başlamıyorsa Windows 10 temiz yükleme işlemi için yükleme ortamı kullanabilirsiniz. Microsoft yazılım indirme web sitesine gidin, medya oluşturma aracını indirin ve ardından bir DVD veya USB sürücüde yükleme medyası oluşturmak için bu aracı kullanın.

detaylı bilgi : https://support.microsoft.com/tr-tr/...s-10-reinstall
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık