IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 25.Ekim.2021   #1
Çevrimdışı
Lotus Pecas - Cafe, Restaurant, Market Programı


Koçtim, Koç Yazar Kasa Bilişim ve Yazılım Ticaret Limited Şirketi, Lise ve üniversite öğrenimi yazılım ve bilgisayar üzerine okuyan Ersan KOÇ tarafından 2001 yılında kurulmuştur, Genel merkezi İstanbul Kartal’da olup 9 ülkede kurmuş olduğu bayi ağı ile yazılım alanında ticari faaliyetlerini devam ettirmektedir.

Lotus Pecas,Kasa sistemleri , Pos, Yazılım Teknolojisi, Gastronomi, Turizm, Konaklama Hizmetleri ve Organizasyon Hizmetleri gibi sektörlere özel yazılımlar geliştirerek Restoran Programı, Market Programı, Manav Programı, Cafe Programı, Tekstil Mağaza Programı, Kuruyemiş Programı, Bar-Kulüp Programı ile satışlarınızı kolay bir şekilde kontrol edebilirsiniz.20 yılı aşan köklü bir tecrübeye sahip olan bu şirket, ülkemizde en iyi pos yazılım ihraç eden şirketler arasında yer almaktadır.

Restoran Programı
Kolay arayüz tasarımı ile işletmelerin verimliliğini artırarak ; Kasa takibi, masa rezervasyonu, siparişlerin doğru ve hızlı bir şekilde alınıp mutfağa iletilmesi, mutfak stok durumu, müşteri takibi ile işletmelerin yönetimlerini kolaylaştırır. Ayrıca Fiş iptalleri, özel indirimler ve personelin hata yapma payını sıfıra indirir.

Market Programı
Bu sistem, Patente sektöründe bulunan, bakkal, market ve şarküteri gibi işletmelerin barkodlu satış yapabilmesini sağlayan otomasyon sistemidir. Tüm terazilerle uyumlu olan bu sistem sayesinde hesaplamaların doğru yapılması, çalışanların hata yapmasını önlenmesi, etiket basabilme, satış ve stok takibi gibi bir çok alanda işletmelere büyük oranda kolaylık sağlar.

Cefe Programı
Cafe Programı ile personelin siparişleri doğru ve eksiksiz almasını sağlayarak müşteri memnuniyetini arttırmak amaçlanır. Ayrıca siparişlerin hesaplanma süresini kısaltarak kasa takibi, adisyon, garson takibi, satış ve stok durumu konusunda yaşlanabilecek karışıklıkların önüne geçilir. https://www.lotuspecas.com.tr/
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık