IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 24.Mart.2023   #1
Çevrimdışı
Gündem Haber


Gündem Haber
Gündem Haber, 12 Mart 2022 tarihinde kurulmuş ve hiç bir kuruma bağlı olmadan bağımsız haber hizmeti veren yerel internet haber sitesidir. Gündem Haber’in misyonu haber için içerik ve medya araçları üretmek, geliştirmek ve bunları hizmet sunduğumuz takipçilerimize en yaratıcı şekillerde ulaştırmaktır. Küresel düzeyde her türlü mecradan, 7 gün 24 saat boyunca, içerik ve hizmet sunan; gündemi belirleyen, okuru ve izleyicisiyle diyaloğa giren ve hayatlarına değer katan kuruluştur. Okur ve izleyicilerine mümkün olan en iyi kalitede, meslek etik ilkelerine uygun, yaratıcı, zaman zaman gelenekleri kıran, ama her zaman okur ve izleyicilerine saygılı bir yayıncılık faaliyeti vaad eder.
https://yenigundemhaber.com/

Güncel Haberler
Haberler ve güncel gelişmeler, gündemden ekonomiye son dakika haberler Türkiye’nin en çok takip edilen flaş haber sitesi .
Haberler, son dakika haberleri, yerel ve dünyadan en güncel gelişmeler, magazin, ekonomi, spor, gündem ve tüm gazete haberleri Türkiye’nin haber sitesi.
Türkiye gündeminden son dakika haberleri, Dünyadan flaş gelişmeler, Ekonomi dünyasından en yeni haberler, Günün en önemli gazete haberlerini bulabilirsiniz.
Türkiyenin Gündemini Yakından takip etmek ve Saygın Editörlerimizden Ülkenin gidişetına yönveren konular ile Objektif habercilik ilkesi ile başarılıu bir yayın yapan Anadolu Expres Gazetesi Haber Portalı ile sizlere hizmet vermektedir.


Lütfen Bizi Takip edin.
https://yenigundemhaber.com/Kategori/gundem/
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık