IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

 
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 16.Temmuz.2020   #1
Çevrimdışı
Sıralama Takip Sistemi Nedir


Sıralama takibi, Google arama motorunda yapılan aramalarda web sitenizin kaçıncı sırada olduğunu öğrenmenizi sağlayan araçtır. Yani site sahiplerinin sürekli olarak sorduğu “Sitem kaçıncı sırada?” sorusunun cevabını alabilecekleri araçlardır. Site ve sıralamanızı daha hızlı geliştirmek ve sıra kaybı gibi sorunlarda daha erken önlemler almanız için sıralama takip araçlarını kullanmak yararlı olacaktır.
* Site sahipleri merak duygusu ve yaptıkların yatırımın karşılığını almak istedikleri için sitelerinin kaçıncı sırada olduğunu sürekli takip etmek isterler. Aldıkları sıralama sonuçları ürün/hizmet satışlarını, ziyaretçi sayısını ve en önemlisi de marka bilinirliğini doğrudan etkilemektedir.
* Sıralama takibinde önemli birkaç nokta vardır. Sıralama takibi sonuçları konuma göre, masaüstü ve mobil aramalara göre farklıdır. İnternet üzerinde sıralama takibi yapabileceğiniz bir çok site veya masaüstü programı mevcut. Ancak çoğunda bu kriterlerin hepsine göre ayrı ayrı doğru sonuçları elde etmek ve Türkçe dil desteği bulmak biraz zor.
*
Sıralama Takibi Neden Önemli?
Sıralama takip araçlarından alacağınız sonuçlara göre satışlarınızı ve marka bilinirliğinizi arttırmak için çalışmalar yapabilirsiniz.
SEO için çalıştığınız bir kişi veya firma varsa yapmış olduğunuz ödemenin karşılığını ne kadar alıyorsunuz bunu öğrenebilirsiniz.
Eğer kendiniz SEO işleri yapıyorsanız, müşterilerinizin sıralamalarını takip ederek onlara daha iyi hizmet sunabilirsiniz.
Rakiplerinizin sıralamalarını öğrenerek rekabet stratejinizi daha kolay geliştirebilirsiniz.
Rakiplerinize göre eksiklerinizi öğrenerek rekabet ortamında geride kalmazsınız.
Mevcut anahtar kelimelerinizden ne kadar sonuç alıyorsunuz bunu öğrenebilir, yeni anahtar kelimeler keşfedebilirsiniz.
Bütün Sıralama Sonuçlarını Bir Arada Görebilirsin
* Sıra takibinde Fixerkit Sıra Bulucu aracının sunduğu avantaj ile istediğin konumda, mobil ve masaüstü aramalarında ki sıralamanı ayrı ayrı, günlük olarak kontrol edebilirsin. Üstelik Türkçe olarak bu sıralama takibini kolayca yapabilirsiniz. Kullanımı basit olan müşteri panelinde kolayca istediğiniz sonucu elde edebilirsiniz.

Fixerkit Sıralama Takibi
Fixerkit Sıralama Takibinden Daha Fazlasını Sunuyor.*Fixerkit Sıra Bulucu aracı ile sitenizin sıralamasını öğrendiniz diyelim. Siteniz yükselişte mi yoksa düşüşte mi öğrendiniz. Sistem sayesinde rakiplerinizin sıralamalarını da takip ederek rekabet için kendinize kolayca bir yol çizebilirsiniz. Ayrıca kullanmış olduğunuz anahtar kelimelerin benzerlerini ve internet ortamında ki kullanımlarını sistem size öneriyor, böylece daha fazla ve anahtar kelimelerinizin internet ortamı için doğru kullanımlarını görerek sıralamanızı daha yukarıya taşıyabilirsiniz. Ayrıca sistemi kullanma için SEO uzmanı olmanıza yada teknik bilgilere sahip olmanıza gerek yok. Basit ara yüzlü panel sayesinde herkes site takibi yapabilir.
Fixerkit Sıralamanızı Sizin Yerinize Takip Ediyor
* Fixerkit sıra bulucunun en güzel özelliklerinden birisi, sıralama takibi yapmak istediğiniz siteyi projelerinize bir kere kaydettikten sonra sistem otomatik olarak sizin yerinize her gün sıralama takibini yapıyor. Sıralama takibi yapmak istediğiniz zaman tekrar tekrar sitenizi ve istediğiniz kelimeleri eklemenize gerek yok.

Kaynak : https://fixerkit.com/tr/content/1572...-sistemi-nedir
 

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
 



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık