IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

 
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 04.Temmuz.2020   #1
Çevrimdışı
Tabela Sistemleri


Tabela sistemleri ışığı geçirgenlik gibi şartını olmasından dolayı sıklıkla kompozit malzemeler kullanılır. Ayrıca alüminyum, karbon, pleksiglas gibi başka malzemelerde kullanılmaktadır. Bu tabela türünün tasarımı, üretim malzemesi ve kurulumunun iyi şekilde yapılması uzun ömürlü olmasını ciddi oranda etkiler. Gerekli bakım ve onarımları yapılan ışıksız tabelalar uzun yıllar boyunca hizmet vermeye devam eder. Işıksız tabela üretimi yapan firma seçiminde kendini piyasada kanıtlamış firmalar ile çalışmak size fayda sağlayacaktır.

Doğru firma seçimi tabelacı tasarımının hem daha özgün olmasını hem de tabelanın uzun ömürlü olmasını sağlayacaktır. Işıksız tabela sistemleri biz firma olarak uzun yıllardır başarılı bir tabela hizmeti sunmaktayız. Tüm tabela çeşitleri için binleri aşan müşteri profiline ve on binleri aşan tabela örneğine sahip bir firmayız. Her türden ışıksız tabela ihtiyacınız için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Tabela kullandığımız birinci sınıf malzemeler sayesinde iletişiminiz aksaklığa uğramadan uzun günler yerinde kalacaktır. Firmamız reklam ve branda afiş konusunda verdiği hizmetler ile farkını ortaya koymuştur. Profesyonel çalışanlarımız, kurumsal altyapımız ve sunduğumuz teknolojik çözümler ile firmanızın çözüm ortağı olmaya hazırız. Vizyon olarak müşterilerimize kaliteli, çevre dostu ürünleri uygun fiyatlara sunmaktayız. Tabelacı özellikle tasarım ve üretim sürecinde müşterilerimizle karşılıklı fikir alışverişi yaparak en iyi hizmeti sunmaktayız. Müşterilerimizden aldığımız siparişleri hızlı bir şekilde üreterek hayata değer katıyoruz. Branda afiş, tabela reklam sektöründe yadsınamaz bir öneme sahiptir. Vinil afiş üzerine dijital baskı veya branda afiş üzerine folyo kesim yazı şeklinde üretilmektedir.

Tabela sistemleri tabela türleri arasında sıklıkla tercih edilmekte olan bir modeldir. İsminden anlaşılacağı gibi herhangi bir ışık sistemi bağlanmayan ve ışıklandırma aparatları barındırmayan tabela cinsidir. Her türden firmanın sıklıkla kullanabileceği bu tabela diğer tüm tabela sistemleri ile entegre olarak da kullanılabilir. Firma olarak hem iç mekanlarda hemze dış mekanlarda rahatlıkla kullanılan ışıksız tabela konusunda geniş bir hizmet sunmaktayız. Işıksız tabela sistemleri Bu tarz tabelalarda herhangi bir aydınlatma sistemi olmadığından dolayı genellikle gece dış kullanımlarda ışıkla desteklenmelidirler. Işıksız tabelalar genellikle ışıklı ortamlarda kullanılmaktadır. Işıksız tabelalar çatı tabelası, cephe tabelası, totem tabela gibi farklı şekillerde üretilebilmektedirler.
 

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
 



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık