IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

 
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 26.Mayıs.2020   #1
Çevrimdışı
Güncel ve Son Dakika Malatya Haberleri


EN GÜNCEL MALATYA HABERLERİ
İnternetin günlük yaşantımızda daha aktif bir rol almasıyla beraber insanların haber alma şekilleri de büyük ölçüde değişikliğe uğramış bulunmaktadır. Artık insanlar sadece günün belli saatlerinde haber programlarını izlemek yerine gün içinde telefon, bilgisayar, tablet gibi çeşitli teknolojik araçlarla son dakika haberlerini ve güncel gelişmeleri anlık olarak takip ediyor.

Malatayahaberleri.net sitesi de Malatya’nın en güncel ve en geniş kapsamlı haberlerini sitesinde paylaşıyor. Hem yerel haberler hem de ulusal haberler olmak üzere pek çok haberi sitemizde bulabilirsiniz. Malatya ve ilçelerine dair son dakika gelişmeleri en doğru ve güvenilir şekilde sizlerle paylaşıyoruz. Aynı zamanda sitede bulunan arama çubuklarını kullanarak istediğiniz konuya dair haberleri filtreleyebiliyor isterseniz de gün, tarih ve yıl yazarak arşivlerdeki haberlere ulaşabiliyorsunuz.

MALATYA’YA DAİR HER ŞEY
Malatya haber denilince insanların aklına gelen ilk haber sitesi pek çok özgün içeriği de bünyesinde barındırıyor. Siyaset, gündem, ekonomi, spor, magazin, kültür ve sağlık gibi pek çok konuda editör ve yazarlarımızın yazdığı ve güncel köşe yazılarına da ulaşabilirsiniz. Mehmet Zeki Dinçarslan, Vahdettin Yiğitcan, Abdullah Ergün gibi pek çok önemli köşe yazarını bünyesinde barındıran Malatyahaberleri.net internet kullanıcılarının çok sık ziyaret ettiği sitelerinde başında geliyor.

Sitemizin içerisinde bulunan fotoğraf ve video galerisiyle gündemdeki en güncel fotoğraf ve videolara da ulaşabilirsiniz.Sizlerde en doğru, güncel ve son dakika haberlerine ulaşmak istiyorsanız sitemizi mutlaka ziyaret etmelisiniz.
 

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
 



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık