IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

 
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 11.Mayıs.2020   #1
Çevrimdışı
Fenerbahçe’nin Yıldızı Galatasaray’dan Haber Bekliyor


Fenerbahçe’nin Yıldızı Galatasaray’dan Haber Bekliyor
Süper Lig’e koronavirüs nedeni ile verilen ara içerisinde takımlar da transfer için kollarını sıvadı. Galatasaray’da sağ bek Mariano’nun olası ayrılığı nedeni sebebi ile sarı kırmızı takım Mariano’nun yerine oyuncu arayışına girdi. Fenerbahçeli yıldız ise transfer için Sarı kırmızılı ekipten haber bekliyor. Sarı lacivertli ekipte takımdan ayrılma kararı alan yıldız futbolcu ise Galatasaray’dan gelecek olan haberi bekliyor. Sarı kırmızı ekip Fatih Terim’in raporunda belirttiği eksik bölgelere transfer gerçekleştirebilmek için harekete geçti. Listedeki isimler için girişimlere başlayan sarı kırmızılı ekip Olympiacos’un futbolcusu olan Omar Elabdellaoui’yi kadrosuna katmak istiyor. Fenerbahçe’nin yıldız oyuncusu Isla’nın ise olası bir transfer durumunda Olympiacos takımına transfer olacağı gelen bilgiler arasında. Spor haberleri hakkında daha fazla bilgi sahibi olabilmek için öncelikle haber yazılarımızı takip etmeniz gerekir.
Emre Belözoğlu Ramazan Civelek’e Sürpriz Telefon Açtı
Fenerbahçe sportif direktörü olacak olan tecrübeli futbolcu Emre Belözoğlu Karagümrük formasını giyen ve sezon içerisinde Kasımpaşa ile Trabzonspor’un takibine giren sağ bek oyuncusu Ramazan Civelek’i aradı ve Ramazan’a Fenerbahçe kulübünün gelecek sezon planlamasından bahsetti. Belözoğlu daha sonrasında futbolcunun son durumunu sordu. Lige verilen aranın sonrasında çalışmalarını evde bireysel olarak gerçekleştiren kulüpler bir yandan da transfer çalışmalarını yürütüyor. Fenerbahçe yeni sezon transfer listesine birçok ismi ekledi. Yeni sezon transfer çalışmalarına hız veren Fenerbahçe de ilk olarak görevden ayrılan Ersun Yanal’ın yerine getirilecek bir teknik direktör aranıyor. Ramazan Civelek için harekete geçen Fenerbahçe diğer takımlara göre daha avantajlı durumda. Oyuncunun sözleşmesinde yalnızca Fenerbahçe için 1 Milyon TL satın alma opsiyonu bulunuyor. Spor Haberleri hakkında daha fazla bilgi sahibi olabilmek için haber sitemizi ziyaret edebilirsiniz.
Beşiktaş’ta Gözden Çıkarılan Diaby’e Talip Çıktı
Beşiktaş’ın bu sezon başında 5 milyon Euor satın alma opsiyonu ile Sporting Lizbon takımından kiraladığı Abdoulay Diaby, gösterdiği performans ile beklenilen performansı bir türlü verememişti. Sezonun tamamlanmasının ardından kulübüne dönecek olan Diaby için Belçika ligi ekiplerinden Standard Liege ekibinin oyuncuya talip olduğu iddia edildi. Spor Haber hakkında daha fazla bilgi sahibi olabilmek için https://www.haber365.com.tr/spor-haberleri adresini ziyaret etmeniz gerekir.
https://www.haber365.com.tr/spor-haberleri
 

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
 



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık