IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

 
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 20.Nisan.2020   #1
Çevrimdışı
LMS (Eğitim Planlama Sistemi) Yazılımı mı aramıştınız?


LMS (Eğitim Planlama Sistemi) Yazılımı mı aramıştınız?

LMS (Eğitim Planlama Sistemi) Yazılımı uzaktan eğitim veren kurumlar tarafından yoğun olarak kullanılan bir programdır. Bu sistem ile kurumlar kesintisiz eğitim verebilir. Bu sistem ile kurumlar online kurslar düzenleyebilir. Bir kursiyer bu sistem ile birden çok kurs programını takip edebilir. Online sınav ve anket seçenekleri ile eğitimden yüksek düzeyde verim alınır. Kurs ödemeleri ile entegre bir şekilde çalışan sistem ile otomasyon ders alma imkanı sunabilirsiniz. Kurslarınızı kolay erişilebilir hale getirebilirsiniz. Sistem hakkında detaylı bilgiye ulaşmak için E-uzaktan.com bağlantı adresinden web sitemize ulaşabilirsiniz.

LMS Eğitim planlama sisteminde yer alan E-kütüphane modülü ile kursiyerler gerekli dokümanlara kolay bir şekilde ulaşabilir. Online kütüphanedeki verilere sadece tanımladığınız üyeler ulaşabilir. Böylece yabancı insanların kaynaklarınıza ulaşması önlenir. Öğrenci ara yüzünde yer alan takviye eğitimlerle öğrenciler birebir etüt imkanı elde eder. Eksik olduğu, öğrenemediği konuları buradan tekrar etme şansına sahip olur. Sistemde yer alan küçük Quizler ile öğrenciler dersten sonra kendilerini değerlendirebilir. Kullandığınız muhasebe sistemi ile e-kütüphane modülünü dilediğiniz kullanıcıya otomatik olarak açabilirsiniz. Kaynak, kütüphane ücretlendirme işlemlerini otomasyona bağlayabilir, dilediğiniz zaman onay beklemeden ulaşabilirsiniz. Böylece daha çok kullanıcıdan olumlu dönüşler alıp kullanıcı sayınızı arttırabilirsiniz.



LMS Eğitim planlamasında yer alan E-sınav modülü ile kursiyerlerin yeterliliğini ölçebilirsiniz. Kurs sonu başarı oranını belirleyebilirsiniz. Kursiyerlere kurs ortamında bulunmadan eğitim alıp, eğitim sonunda sertifika verilir. Sınav modülünde ders sonunda QUİZ yapabilirsiniz. Ders planlamasında ve dersin işlenmesinde öğretmenlere yardımcı olur. Firmamız tarafından modül sürekli yenilenmekte ve geliştirilmektedir. Sistem hakkında detaylı bilgi almak için hemen bize ulaşın. Aşağıdaki bağlantı adresinden bize ulaşabilirsiniz. Sitemizde yer alan açıklayıcı makalelerden LMS sistemi hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Ürün ve hizmetleri incelemek ve sisteme dahil olmak için hemen bizimle iletişime geçin. Bizlere ulaşmak için hemen aşağıdaki iletişim kanalımızı kullanın.

Telefon: 0850 255 06 46 - 0543 268 46 06
Web: https://www.e-uzaktan.com
Adresimiz: Ayvalı Mahallesi Süleymaniye Caddesi 39/A Keçiören - Ankara
Mail: info@e-uzaktan.com
Pazartesi-Cumartesi: 09:00-19:00 Pazar: Kapalı

https://www.e-uzaktan.com
 

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
 



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık