IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

 
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 16.Nisan.2020   #1
Çevrimdışı
Yağ Dolum Makinası


Hassas doldurma opsiyonlarına sahip olan yağ dolum makinası, profesyonel ve hızlı bir doldurma mekanizmasına sahiptir. Şeffaf ambalaj tanıma özelliğiyle birden fazla farklı ürünü doldurabileceği gibi ambalajı dipten doldurma özelliği sayesinde köpürme ve dökme yapmadan hızlı bir şekilde işlemi tamamlar. PLC kontrolüyle uzaktan yönetim sağlayabileceğiniz makinalarımız, manuel hiçbir işlem yapmadan görevini tamamlayacaktır.
Yağ Dolum Ve Kapatma Makinası
Yağ dolum makinası aynı zamanda kapatma ve etiketleme makinasıyla sekronize bir şekilde işlem yapabilmektedir. Hiçbir manuel işleme gerek kalmadan, uzaktan yönetebileceğiniz makinalarımız, makine besleme yapabilecek, durmaksızın ürünlerinizi diğer işlem alanlarına yönlendirebilecektir. Otomatik temizleme sensörleriyle akma durumlarına karşı otomatik bir temizleme yaparak, ürünün hijyenik bir şekilde paketleme alanına gitmesini sağlayacaktır.
Avrupa standartlarına uygun şekilde paslanmaz çelikten üretilmiş olan makinalarımız, damlalık opsiyonuna sahiptir. Aynı zamanda ters konik parçalarla ambalajın merkezlenmesi sağlanır, hassas sensörlerle ambalaj sabitlenerek dolum işlemi gerçekleşir.
Yağ Dolum Makinası Özellikleri
Tam otomatik olan yağ dolum makineleri, otomatik yıkama özelliği sayesinde gıda sektöründe hijyenik bir üretim imkanı sağlayacaktır. Aynı zamanda dipten doldurma ve gramaj ayarlamalarıyla ürünlerinizin israf olmadan, akmadan ve dökülmeden tam zamanlı olarak aktarılmasını sağlar. Profesyonel ve hijyenik bir üretim için birçok fonksiyonel özelliğe sahip olan makinalarımızın yedek parça, bakım, onarım ve kurulum hizmetlerini verir, sizlere kaliteli ve güvenilir bir hizmet alanı sunarız.
 

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
 



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık