IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

 
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 05.Nisan.2020   #1
Çevrimdışı
Minecraft Sunucu Kirala


AnkSOFT Bilişim ve Telekomünikasyon Hizmetleri

AnkSOFT Bilişim ve Telekomünikasyon Hizmetleri olarak 2011 yılında girdiğimiz sektörde 1000'in üzerinde siteye hosting ve sunucu hizmeti sağlamaktayız. Ankara merkez ofisimiz üzerinden sitelerinizi, ürünlerinizle ve hizmetlerinizle ilgili yayınlarınızı tüm Dünya'ya ulaştırırız.

Minecraft Sunucu Kirala
SSD diskli ve en üst düzey donanımlarla sunduğumuz Minecraft server kiralama hizmetleri ile en üst düzeyde performans sağlamaktayız, Minecraft server satın almak için doğru yerdesiniz.

Linux Web Hosting
Linux alt yapısına bağlı, profesyonel yönetim paneli cPanel, MultiPHP desteği ile PHP 5.3, PHP 5.4, PHP 5.5, PHP 5.6, PHP 6 ve PHP 7 versiyonları ile çalışma imkanı, Yüksek kapasite ve Türkiye lokasyon hosting hizmetlerinden faydalanabilirsiniz.

Güçlü Alt Yapı
Alt yapımız Türk Telekom ve Superonline üzerinden sağlanmakta olup, 2X10 Gbit Türk Telekom, 2X10 Gbit Turkcell - Superonline erişimine sekiz noktadan yedekli olarak bağlantı sağlamaktadır.

Yedekleme Hizmeti
Paylaşımlı hosting hizmetlerimiz üzerinde yedekleme opsiyonel ve sistemsel olarak sunulmaktadır. Yedekleme işlemini günlük, haftalık ve aylık periyotlar halinde sistemsel yedekleme gerçekleştirilmektedir.

24/7/365 Monitor Hizmeti
İzleme sistemlerimiz ve araçlarımız, barındırma altyapımızın sağlığına geniş bir bakış açısı kazandırmamızı sağlar. Sunucularımızın sağlığı ve üzerinde bulunan farklı hizmetler ile ilgili çok sayıda parametreyi izliyoruz. Herhangi bir sunucu veya hizmet başarısız olursa, tüm izleme personelimizin ekranında hemen bir bildirim açılır. Sorun zamanında çözülmezse, e-posta ve SMS uyarıları sorunu çözmeye yardımcı olmak için üst düzey yöneticilere gönderilir.

Haydi sende minecraft sunucu satın al https://www.anksoft.net/minecraft
 

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
 



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık