IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

 
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 02.Mart.2020   #1
Çevrimdışı
Webmaster Forum


Türkiye, yakın zamana değin internetin kullanılmaya başlandığı doksanlı yıllardan itibaren çevrimiçi hizmetler sahasına gereken önemi verememiş ve dünya teknolojisini hep geriden takip etmiştir. Ancak son birkaç senede bu durum değişmeye başlamış ve ülkemizdeki web teknolojileri değişime uğramıştır. Dünya standartlarını yakalayan webmaster birçok orijinal fikir ile dünya literatürüne girmeyi başarmış aynı zamanda önemli fikirlerini projelendirerek hayata geçirmişlerdir. Fakat bu noktada, işin en başından beri var olan bilgi paylaşım eksikliği Türk webmasterların yakındığı temel noktalardan olmuştur.

Bilgi teknolojilerinde internetin önemi, hiç kimsenin yadsıyamayacağı bir gerçektir. Bu ortamdaki bilginin ve tecrübenin aktarılması ise, bir o kadar önemlidir. Webmaster forum da, internetteki webmaster paylaşım sitesi boşluğundaki büyük eksikliği gidererek, keşfetmek için bak sloganı ile yayın hayatına başlamıştır. Bu süreçte internet sitemiz, webmasterların sıklıkla kullanmaya ihtiyaç duydukları site analiz, seo analiz, sıra bulucu ve whois sorgulama gibi araçları ücretsiz bir şekilde hizmete sokmuştur. Aynı zamanda bilgi paylaşımının en iyi düzeyde olması için webmaster forumu ile de sitesini desteklemiş ve Türk kullanıcılarının akıllarındaki her türlü soruya ve soruna cevap niteliğindeki bu sistemi kurmuştur.

SEO sisteminin nasıl çalıştığı, güncel internet haberleri, yeni kurulacak siteler hakkında beyin fırtınası, oyun scriptleri gibi webmasterların sıklıkla ihtiyaç duydukları hemen tüm konuda bilgilerin bulunduğu web sitemize üye olabilir ve eklenen her yeni içerikten ilk olarak haberdar olabilirsiniz. Tüm bunların yanı sıra freelancer çalışan webmasterlar için ticaret bölümünün de aktif olduğu internet sitemizde aklınızda bulunan tüm web sorunlarına cevap bulabilirsiniz. Webmaster forumu ve webmaster sitesi adresi için sitemizi ziyaret edebilirsiniz.
 

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
 



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık