IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

 
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 28.Şubat.2020   #1
Çevrimdışı
Merak Ettikleriniz Ve Daha Fazlası Burada


Merak Ettikleriniz Ve Daha Fazlası Burada
Oku haber sitesi beklentilerinizin de üstünde hizmetlere imza atıyor. Aradığınız her türden bilgiyi sunuyor. Mesela sabah kalktınız ilk işiniz Günlük Burç Yorumu okumak ama bu konuda iddialı bir site bilmiyorsanız oku haber sitesi tam da size göre. Ya da borsada son durumlar ne derseniz bu konuda yine en güncel bilgilere ulaşabilirsiniz. Birçok yönden bilgiye sahip olmanız dolayısıyla tüm ihtiyaçlarınızı tek bir siteye toplamışlar. Dilerseniz namaz vakitleri dilerseniz hava durumu hakkında en güncel bilgilere sahip olabilirsiniz.
Hangi Hizmetleri Sunuyorlar?
Sundukları hizmet oldukça ucu açık aslında. Güncel başlığı altında tüm son dakika haberlere ulaşabilirsiniz. Haber Oku ve dünyada neler yaşanıyor öğren. Sağlık açısından merak ettiğiniz her bilgi sürekli olarak yenilenir. Ayrıca sınava girecekler için tüm bilgiler haber sitesinde. Ya da anne ve bebek konuları hakkında bilinmesi gereken tüm bilgilere ulaşabilirsiniz.
Sundukları Servisler
Kategoriler yanı sıra ana sayfa üzerinden birçok servis bulunuyor. Şuan vizyonda olan sinema filmleri, hava durumu, haftalık olarak lig fikstürü, vefat edenlerin bilgisi, nöbetçi eczaneler ve daha fazlasına ulaşabilirsiniz. Aynı zamanda İnternetten Para Kazan başlığı altında öğrenmek istediğiniz tüm bilgilere ulaşabilirsiniz.
https://www.okuhaber.com
 

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
 



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık