IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

 
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 07.Ocak.2020   #1
Çevrimdışı
Kızlık Zarı Dikimi Ankara




Kızlık Zarı Dikimi
Öncelikler Merhabalar; Ankara'da bulunan ve Kızlık Zarı Dikimi Ankara domain ismi ile yayın hayatına bir süredir devam eden web sayfamızdan bahsetmek istiyorum sizlere. Kızlık zarı dikimi operasyonları maalesef halen ülkemizde çeşitli toplumsal bakış açıları dolayısı ile bir çeşit ahlak değeri olarak görülmekte ve pek çok kadın bu nedenle mağdur edilmektedir. Amacımız bu alanda mağdur edilen kadınların kızlık zarı dikimi ve kızlık zarı sorunları konusunda güvenilir bir kaynak oluşturmaktı.
Öncelikle bilinmelidir ki kızlık zarı operasyonları basit ve risksiz operasyonlar olmasına rağmen kesinlikle alanında uzman bir doktor tarafından yapılmalıdır aksi halde sonuçları son derece üzücü olabilir.

Kızlık Zarı Dikimi Nasıl Yapılır
Kızlık Zarı Dikimi operasyonu uygulanan özel bir teknikle zarar gören dokunun yeniden bütünlüğünüm sağlanması adına yapılan bir operasyondur. Pek çok kadın esnek kızlık zarı yapısına sahip olduğu için cinsel ilişki esnasında kızlık zarı kanaması gerçekleşmeyebilir. Bu noktada olası toplumsal sıkıntıları önlemek adına kadın doğum uzmanına başvurulması en sağlıklı yoldur. Ankara'da faaliyet gösteren kliniğimizde kızlık zarı dikimi ankara konusunda pek çok hastamıza steril bir ortamda hizmet vermekteyiz.
Bilinmelidir ki söz konusu operasyonlar son derece mahremiyet taşıyan ve ancak kişinin kendi isteği çerçevesinde yapılabilecek operasyonlardır.
 

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
 



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık