IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

 
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 14.Eylül.2019   #1
Çevrimdışı
İstanbul Köpek Oteli




Can arkadaşımız, hayat dostumuz, gözümüz, kulağımız, neşe kaynağımız biricik dostlarımız olan köpeklerimizi düşenenler olarak sizler için bu yazıyı hazırlıyorum.

İş seyehat ve mecburi yolculuklarımız ve işlerimize bakarken köpeklerimizi canı gönülden emanet edebileceğimiz istanbul köpek oteli sizler için var. İçiniz rahat ve huzur dolu bir şekilde emanetinize en iyi şartlar ile bakıyoruz, bakımlarını üstleniyoruz, sağlık ve hijyenik ortamlarda muhafaza ediyoruz. Yemeklerine en ince ayrıntısı ile itina ile takip etmekle kalmıyor en kaliteli yiyicekleri sunuyoruz köpek oteli olarak.

Köpek Oteli, İstanbulda Köpek Eğitim ve Köpek Oteli hizmeti vermektedir. Köpek sahipleri için köpek eğitimi ve otel seçenekleriyle her zaman başarı hedefleyen ekibimizin her üyesi alanında uzmanlardan oluşmaktadır. Köpek Pansiyonu referanslarımız arasında pek çok ünlü isimde yer almaktadır.

Köpek Oteli olarak asıl amacımız köpek sahiplerini bilgili bir hale getirip evcil hayvanları ile uzun yıllar beraber mutlu bir şekilde yaşamalarını sağlamak. Sevgi ve güven ile köpek eğitimi verdiğimiz her köpek ailesini ve çevresinde ki insanları asla üzmeyecektir.

Pet Oteli Hizmetimiz hakkında ayrıntılı bilgi almak için iletişime geçebilir veya istanbul köpek oteli sayfasını ziyaret edebilirsiniz.


Kaynak; https://kopekoteli.xyz/

 

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
 



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık