IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

 
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 12.Eylül.2019   #1
Çevrimdışı
Kanada Sertifika Ve Diploma Programları


* Kanada'da eğitim almak isteyen öğrencilerin önünde birçok farklı eğitim programı mevcuttur. Kanada'da "kariyer kolejleri" olarak adlandırılan Kanada Sertifika Ve Diploma*Programları oldukça yaygındır.

* İş dünyasına profesyoneller yetiştirmeyi hedefleyen programlarda IT başta olmak üzere işletme, sağlık veya bunun gibi birçok alanda eğitim alma şansına sahipsinizdir.* Kanada Sertifika Ve Diploma Programlarına katılarak başarılı bir geleceğe ilk adımı atabilirsiniz.

*Kanada Sertifika Programları sunduğu ekonomik maliyetler ve eşsiz avantajlar göz önünde bulundurulduğunda öğrencilere birçok avantaj sağlamaktadır.*

Neden Kanada Sertifika Programlarına Katılmalıyım ?

İş dünyasına profesyoneller yetiştirmeyi hedefleyen Kanada sertifika programları birçok anlamda öğrencilere avantaj sağlamaktadır. Kısa süreli programlar sunması en göze çarpan avantajları arasındadır. Mesleki ağırlıklı eğitim veriyor olması ve sunulan eğitimin tüm Kanada’da geçerliliğe sahip olması bir başka tercih nedenidir.

Kanada sertifika programlarına katılan öğrencilerin Kanada’ya adapte olabilmesi için en önemli süreçlerden biriside çalışma iznidir. Haftalık 20 saatlik yarım zamanlı çalışma izni öğrenciler için eşsiz fırsatlardan birisidir. Eğitim sonrasındaki tam zamanlı çalışma izni ve Kanada Göçmenlik hakkı göz önünde bulundurulduğunda sertifika programlarını tercih etmek için sebeplerin arttığını görebiliriz.

Kaynak: https://www.kanadakulturmerkezi.com/...ogramlari.html
*
 

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
 



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık