IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

 
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 24.Ekim.2022   #1
Çevrimdışı
Levent Hurda


Kullanıcı Adı: premiumbrands

İsim: Levent Hurda

Web: https://leventhurda.com/blog/24/kablo-hurda

Eposta: info@leventhurda.com

Telefon: 02122824949

Kısa tanıtım: Hurdalar farklı alanlarda dönüştürülebilir. Bu sebeple hurda toplayarak sizin hem para kazanmanızı hem de geri dönüşüme katkınızın olmasını sağlıyoruz.

Detaylı Tanıtım: Sizinle en doğru şekilde iletişime geçerek ihtiyacınız doğrultusunda elinizdeki hurdaları teslim alıyoruz.

Sizin memnuniyetinizi de ön planda tutarak doğru fiyatlandırmalar gerçekleştiriyoruz. Birbirinden farklı metallerle üretilen kablolar hurdaya dönüştüğünde bizimle iletişime geçmeniz kolaydır. Bu sayede elinizdeki hurdaları değerlendirme imkanı bulabilirsiniz.

Sizde bulunan hurdaları alarak güvenli bir şekilde ödemelerimizi yapıyoruz. Bu noktada güveninizi sağlam tutmayı önemsiyoruz.

Her hurda için belli fiyatlar ile sizin karşınıza çıkıyoruz. Fiyat hususunda sizi memnun edeceğimizin garantisini veriyoruz.

Biz hurdaları geri dönüştürülmesi için çalışan bir firmayız. Geri dönüşüm adına yapılması gereken işlemleri gerçekleştirerek çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Her metalin kendine göre dönüştürülme şekli vardır. Buna bağlı olarak gerekli işlemleri yapıyoruz. Hurda halini almış olan metallerin geri dönüşümünü sağlayarak tekrar kullanılması için çabalıyoruz.
 

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
 



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık