IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

 
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 09.Ağustos.2019   #1
Çevrimdışı
Fatura Tahsilat


Fatura Tahsilat


Elektrikten suya, doğalgazdan telefona, internetten TV hizmetlerine kadar herkesin her ay düzenli olarak ödemesi gereken faturalar vardır. Üstelik bunlar ülkemizin her il ve ilçesinde mevcut olan zorunluluklardır. Bu da fatura tahsilat işlemlerinde aracılık hizmeti verecek işletmeleri zorunlu kılıyor. Hatta fatura tahsilat bayiliği veren yerler de bulunuyor. Eğer bir işlemeniz varsa aynı zamanda fatura tahsilat bayiliği alabilir, hem satışlarınızı hem de kurumsal itibarınızı arttırabilirsiniz.

Fatura tahsilat Bayiliği Veren Şirketler

Fatura Tahsilatı adlı şirket bu alanda 2007 yılından bu yana profesyonel hizmet veriyor. Türkiye genelinde 10.000’İn üzerinde bayiye sahip bulunuyor. Her geçen gün de kendilerini geliştirerek bayilerini ayrıcalıklı kılmaya devam ediyorlar. Dilerseniz şirketten bayilik alabilir, güçlü bayi ağlarına dâhil olabilirsiniz.

Hızlı Ve Güvenli Fatura Tahsilat İmkânı

Fatura Tahsilatı adlı şirket güçlü altyapısı ile sektöre yön veriyor. Anlaşmalı olduğu kurumlara ait faturaları online sistem üzerinden tahsis ediyor. Kredi kartı ile de ödeme kolaylığı sağlıyor. Sistemleri internet üzerinden 7/24 aktif bulunuyor.

https://www.faturatahsilati.com.tr/
 

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
 



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık