IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

 
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 07.Eylül.2022   #1
Çevrimiçi
Legendary Luck Cards | Mr. Garmin’s Collection 1881


Kullanıcı Adı: aysuaydinlar

İsim: Legendary Luck Cards | Mr. Garmin’s Collection 1881

Web: www.facebook.com/fabioespanolla/

Eposta: fabioespanolla@gmail.com

Telefon: 0542 500 06 00

Kısa tanıtım: Legendary Luck Cards | Mr. Garmin’s Collection 1881

Detaylı Tanıtım: 1800 lü yıllarda oyun salonu işleten Bay Garmin, müşterilerinin sıklıkla oyun kartı desteleri içerisinden uğurlu saydıkları rakamların bulunduğu kartları aldıklarından, destelerin sürekli eksildiğini ve dolayısıyla bir daha kullanılamadığını fark etmiştir. Ayrıca, güvenlik nedeniyle müşterilerinin elinde fazladan oyun kartı bulunması da sakınca yaratmıştır. Legendary Luck Cards için sizde ilgili sayfayı ziyaret edebilirsiniz.



Bu durumdan rahatsızlık duyan başarılı girişimci ve iş insanı Bay Garmin bir çözüm bulmak maksadıyla zekice bir plan yapar. Üzerinde yine rakamlar olan fakat oyun salonunda kullanılamayan özel kartlar tasarlatır ve bunları bastırır. Yeni hazırlattığı bu kartları özel ve gösterişli bir şov ile müşterilerine tanıtır. Bu tanıtım gösterisinde Kızılderili bir büyücü yaptığı etkileyici bir ayinle kartlara şans ve başarısı büyüsü yapar. Sonrasında bu kartlar önde gelen müşterilerin uğurlu sayısına göre seçilerek onlara hediye edilir. Müşteriler bu işten çok hoşnut olur ve kartlar kısa zamanda çok popüler olur.



Sadece belirli kişilerin sahip olabildiği bu kartlar zamanla hem şans hem de bir prestij göstergesi olarak çok değerlenir ve önemsenir. Günümüzde bu kartlardan sadece 41 tanesinin var olduğu ve bu kartların, krallar, önemli siyasetçiler, dünyaca ünlü sporcular, ses ve sinema sanatçıları ve dünyaca ünlü büyük iş adamlarında olduğu söylenmektedir. Mr. Garmin’s Collection 1881 hakkında daha fazla bilgiyi ilgili link üzerinden kolayca bulabilirsiniz.



Bay Garmin’in 3. kuşak torunu bu efsanevi kartları orijinal tasarımına sadık kalarak günümüz koşullarına göre yeniden düzenleyerek NFT olarak piyasaya sürecektir. Aynı şans ve prestijin günümüzde de yeniden canlandırılarak yeni sahiplerine uğur ve başarı getireceği düşünülmektedir.



Bu NFT kartları sınırlı sayıda ve her rakamdan sadece 1 tane olacak şekilde satışa sunulacaktır. Büyük şans, başarı ve kazanç sağlaması düşünülen kartlara sahip olmak ve siz de bu büyük fırsattan yaralanmak istiyorsanız rezervasyonunuzu şimdiden yaptırmanızı tavsiye ediyoruz. Sizlerde Fabio Espanolla hakkında bilgi ve daha fazlası için www.facebook.com/fabioespanolla adresini ziyaret edebilirsiniz.
 

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
 



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık