IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

 
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 01.Ağustos.2019   #1
Çevrimdışı
On Parmak Kursunu Kimler Vermeli


On Parmak Kursunu Kimler Vermeli

On parmak eğitimi size bilgisayarda kısa sürede hızlı yazı yazma becerisi kazandırır. On parmak tekniğini kullanan kişiler 1 dakikada 80 kelime üzerinde yazılar yazabilir. On parmak eğitimine girmeden önce kendinizi Klavye hız testi ile ölçmelisiniz. Dakikada kaç kelime yazdığınızı anlamak için klavye hız testine girmelisiniz. Klavye hız testinde dilimizde çok sık kullanılan kelimeler size karışık olarak sunulur. Sizden bu kelimeleri yazmanız istenir. Yazmaya başladığınız an süreniz işler. 60 saniye içinde yazdığınız kelime sayısı sizin klavye hız testi sonucunuzdur.

10 parmak eğitimi alarak siz de klavye hız testinden yüksek sonuçlar elde edebilirsiniz. Peki on parmak eğitimi nerede nasıl alınır, bu kursu kimler verir? Bu soruların cevabı Onparmak.org internet adresinde saklıdır. Bu sitede on parmak eğitici videolara ulaşabilirsiniz. Boş vakitlerinizde bu siteye girerek eğitici videoları izleyebilirsiniz. On parmak eğitici videolarını uzmanlar hazırladı. Sitemizden düzenli olarak bu videoları ücretsiz bir şekilde izleyebilirsiniz.

On parmak yazı yazma konusunda kendinizi yetersiz hissediyorsanız bu kursa mutlaka katılmalısınız. Bu kurs ile birlikte hayatınız değişecek artık siz de bilgisayarda gözünüz kapalı yazılar yazabileceksiniz. Klavye hız testi ile an be an ne kadar gelişip gelişmediğinizi siz de gözlemleyebilirsiniz.
On parmak eğitici videolarını izlemek ve on parmak yazma hakkında merak edilen soruları ekibimize sorabilirsiniz.
 

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
 



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık