IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

 
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 26.Temmuz.2019   #1
Çevrimdışı
Centilmen Erkekler İçin Suadiye Erkek Berberi


Centilmen Erkekler İçin Suadiye Erkek Berberi


Centilmenlere hitap eden ve sadece kuaförlük hizmeti değil aynı zamanda dostane bir yaklaşımla müşterilerine yaklaşan, gerçek anlamda sanatı, zanaatı ve ustalığın birlikte sürdürüldüğü alanında farkını ortaya çıkarmış bir yer. İstanbul Suadiye erkek kuaförü diye yapılan telaffuzun karşılığı olan ve hizmetlerin hakkının verildiği bir kompleks. İstanbul çocuk kuaförü alanında usta berberliğin ifa edildiği ve çocukların kuaför koltuğunda ikna edilip saçlarına güzel şekil verilebildiği eğlenceli bir salondur.

Hizmetler

Centilmenlere özel saç, sakal ve cilt ürünleri ile bakım yapılmaktadır. İstanbul Kerastase saç bakım ürünleri kullanım yeri olan Gent’s İstanbul’da ayrıca yine beylerin el ve ayak bakımı, ağda işlemleri, makine ile vücut tıraşı, kaş dizaynı, sprey bakımı, kalıcı düzleştirme ve keratin bakımı, saç boyama ve renk açımı, İstanbul sakal bakım ürünleri ile yapılan sakal boyama gibi sadece erkeklere özel bakım işlemleri yapılmaktadır.

Vizyon

Bakımlı olmanın haricinde farkını belli etmek isteyenlere istenilen kalitede ve profesyonellikte hizmet vermeye devam etmektir. Genç ve dinamik ekip ile aynı ritimde yıllarca diğerleriyle olan farkı koruyabilmektir.

https://www.gentsistanbul.com
 

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
 



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık