IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

 
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 11.Temmuz.2019   #1
Çevrimdışı
Paykasa Satın Al




Paykasa Satın almak için;
Paykasa fiyatları bölümünü ziyaret edin,

Paykasa fiyatları Bölümünü ziyaret edin,

Paykasa Satışı Canlı destek sayfamıza bağlanarak müşteri temsilcimizle iletişime geçin,

Paykasa Satın al Talep ettiğiniz kartı belirtin,

Hesap numaramıza ödeme yapın,

GSM numarası veya e-posta adresinizi belirleyin,

15 dakika içerisinde kart kodunuz belirlediğiniz adrese gelsin.

Kolay paykasa alışverişi için doğru adresten faydalanmanız, hem güvenliğiniz hem de ödemelerinizi kolay bir şekilde yapmanız açısından çok daha kolay olacaktı. paykasavitrini.com, müşteri güvenliğine her şeyden çok daha fazla önem vermektedir.

Paykasa noktası, ön ödemeli kartları hizmeti alanında başarılı isimlerden biridir.
10 yıla yakın bir süreden bu yana hizmetlerini aksatmadan sürdüren firmamız, müşteri güvenliği, alışveriş kolaylığı, hızlı PİN teslim etmek ve alışverişte sunduğu esneklikleriyle bilinmektedir.

Dünyanın birçok ülkesinde geçerli olan online ödeme kartları ile kullanıcı güvenliğinin oluşturması ve kullanıcının kişisel bilgilerine ihtiyaç duymadan alışveriş olanağı sunması gibi özellikleriyle ön plana çıkmaktadır. Türkiye'de sanal alışveriş sitelerinde, online ödeme işlemlerinde, online oyun, strateji oyunları ve özelliklerini satın almada kullanılmasına müsaade edilen Google Play , Steam , İtunes , Spotify , Zula ve bir çok ön ödemeli kart sayesinde siber saldırılar başta olmak üzere online dünyada tehdit oluşturan tüm yasadışı saldırıların önüne geçilmektedir.

T.C yasalarına uygun olarak hizmet veren alışveriş sitelerinden ödemeleri kolaylaştırmak amacı ile kullanılan elektronik ödeme kartlarının satış ve bozdurma hizmetlerini vermektedir. Kolay kullanım, hızlı sonuçlar ve beklentileri karşılamada üstün kalitesi ile öne çıkan online ödeme kartlarını güvenlik düzeyi en yüksek seviyede olan sitemizden satın alabilirsiniz.

Paykasa Satın al Satın alacağınız kartlara ek olarak firmamız tarafından düzenlenen kampanyalar, avantajlı indirimler ve üye kullanıcılara özel indirim seçeneklerinden yararlanarak daha kaliteli hizmet almanın keyfini yaşayabilirsiniz. 7/24 canlı destek sayfamızdan müşteri temsilcilerimize ulaşarak sorularınıza yanıt bulabilir, kolaylıkla elektronik kart alışverişi yapabilirsiniz.
 

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
 



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık