IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

 
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 25.Haziran.2019   #1
Çevrimdışı
Parça Kontör


Parça Kontör


Parça kontör isminden de anlaşılabileceği gibi aradaki kontör değerleridir. Günümüzde operatörler yükleme yaparken çoğunlukla sabit değerler üzerinden yüklemelerini gerçekleştirmektedir. Öte yandan parça şeklinde kontör yükleme sayesinde sahip olduğunuz bakiyeniz üzerine ihtiyaç duyduğunuz miktarı herhangi bir şekilde ekstra kontör yükleme zorunda kalmadan yükleyerek tasarruf edebilirsiniz.

İnternet Üzerinden Yorulmadan Parça TL Yükleyin
Firma sahip olduğu geniş internet ağı sayesinde müşterilerinin hatlarına tl yüklemek için bayilere gitme ihtiyacını başarılı bir şekilde ortadan kaldırmıştır. Parça olarak telefonlara tl yüklemek ve paket yapmak için artık tek ihtiyacınız bir internet erişimi olacaktır. Sahip olduğunuz internet erişimi ile birlikte firma internet adresini ziyaret ederek siz de hiç yorulmadan parça tl yükleyebilir ve paketlerinizi kullanmaya devam edebilirsiniz.

Parça kontör Bayiliği İle Güçlü İşletmelere Sahip Olun
Firma yalnızca parça kontör ile müşterilerini buluşturmak ile kalmıyor aynı zamanda yeni girişimcilik fırsatları ile insanların iş sahibi olmalarına da ön ayak olmaktadır. Siz de firma üzerinden alacağınız bayilik ile oldukça karlı ve avantajlı bir iş olan parça kontör satımına yasal bir şekilde başlayabilir ve kendi girişiminizin sahibi olabilirsiniz.

https://www.parcatlkontor.com.tr/
 

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
 



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık