IRCDefteri - En Ýyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayýt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

 
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 25.Haziran.2019   #1
Çevrimdýþý
Bilgi Paylaşımları, Ekonomi, Teknoloji



Son zamanların en cok tercih edilen sitelerinden bir tanesi olarak bilinen sitemiz gün geçtikce daha iyi hizmetler sunarak bilgi paylaşımları yapılması sağlanmaktadir ve bu şekilde daha iyi bir paylaşımlardan faydalanarak yararlana bilmektesinizdir. Sizde eğerki bilgi paylaşımları yapılan sitemizden merak ettikleriniz var ise kesinlikle takip etmenizi şiddetle önermekteyizdir.

Bununlada bitmeyip sitemizde bir cok kategoriler bulunmatkadir genelde en cok ekonomi kategorimizde ekonomiyle ilgili bütün olan biten haberleri takip ede biliyorsunuz. Ve güncel bir şekilde ekip kadromuz tarafından takip edilerek sitemizde yayınlanması sağlanmaktadir.
En iyi tutkunlar içinde teknoloji tutkunlarına sunduğumuz teknoloji haberleri ve bilgileride sitemiz üzerinden takip ede bilirsiniz. Teknoloji üzerine ne oluyor ne bitiyor ne gibi yenilikler var veyahut ne gibi güncellemeler olduğuna dair bütün bilgiler sitemizde bulunmaktadir. Daha detayli bilgiler için sitemizi ziyaret etmeniz yeterlidir saygılarımızla
Â*
https://www.fckeydal.com/
 

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
 



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajýnýzý Deðiþtirme Yetkiniz Yok

BB code is Açýk
Smileler Açýk
[IMG] Kodlarý Açýk
HTML-Kodu Kapalý
Trackbacks are Kapalý
Pingbacks are Açýk
Refbacks are Açýk