IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

 
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 25.Haziran.2019   #1
Çevrimdışı
Online Matbaa




Ebaskim online matbaa sektöründe Türkiye'nin önde gelen isimlerinden biri olarak faaliyet göstermektedir. Hizmet gösterdiğimiz faaliyetler arasında her türlü iç dış mekan baskı ürünleri ,kurumsal kimliği ifade eden baskılı tekstil ürünleri, kurumsal kimlik çalışmaları,ofis kırtasiye ürünleri ,düğün , nişan , açılış vb.her türlü davete cevap verebilecek son derece şık ,kaliteli uygun fiyatlı davetiye çeşitleri ve 800 'e yakın baskılı ürün çeşidi bulunmaktadır. https://ebaskim.com/ ''baskı dünyası''sloganı ve yüzlerce çeşit ürünüyle kaliteli ve kusursuz baskı hizmeti sunmaktadır.

Ebaskim online matbaa ile oturduğunuz yerden baskı ihtiyaçlarınızı sipariş verebilir,ücretsiz kargo ile kapınıza kadar getirtebilirsiniz. Ekibimizde alanında uzman grafikerler size en güzel tasarımları hazırlamak için yer almaktadır.Siz hayal edin ,biz gerçekleştirelim. Sitemize üye olarak üyelik avantajlarından ve kampanyalarımızdan yararlanabilirsiniz.Güvenli şekilde kredi kartı ile ödeme yapabilir,taksit seçeneklerinden istifade edebilirsiniz. Müşteri memnuniyeti bizim için birinci ilkedir.Sipariş edilen ürünlerin zamanında teslimatı konusunda özen göstermekteyiz.Kargo takip sistemimizle sipariş teslimatınızı izleyebilmektesiniz.

https://ebaskim.com/ online matbaa canlı destek,email ve WhatsApp uygulamaları ile de müşteri iletişimi kurmaktadır. Hazırlanan tasarımlar son şekliyle sizin onayınızdan geçtikten sonra baskıya gönderilmektedir.Eticaret sitemizde online olarak sipariş vermek çok kolay olup ,kendi hazırladığınız tasarımları da yükleyerek baskı ihtiyaçlarınızı temin edebilirsiniz.Size bu konuda da profesyonel ekibimiz yardımcı olmaktadır.

Kurumsal kimlik çalışmalarımızda aralarında akademisyenlerin de bulunduğu geniş bir uzman kadrosu ile hizmet vermekteyiz.Logo tasarımınızdan ,baskılı ya da nakışlı sizi ifade eden tekstil ürünlerine ,çok çeşitli özellikte tasarlanabilecek tabela ,menü çeşitleri, Amerikan Servis ,ıslak mendil ,Stick şeker,peçete baskı ,özel kesim kartvizitler,ajanda ve takvim baskıları,baskılı kalem çeşitleri,modern tasarımlı saatler, kataloglar ,web sitesi tasarımı ve yazılımı ve bunlar gibi yüzlerce çeşit kurumsal ürünlerle ticari hayatınıza farklılık ve olumlu etki kazandırmak amaçlı çalışmalar yapmaktayız. Hazırladığımız ürünler birinci kalite baskı ile size sunulmaktadır
.
https://ebaskim.com/ online matbaa ailesi içinde yer alan yazılımcılarımız, grafikerler ve baskı ekibimizle hizmet vermekten büyük mutluluk duymaktayız.Baskı dünyasında ülkemize hizmet vermekten gururluyuz. Online matbaa sektöründe zirvede kalmak tek hedefimizdir.Bu hedefi canlı tutmak için hızlı ,kaliteli ,sorunsuz hizmet parolamızdır. Çalışmalarımızda yenilikçi ruhumuz hep var olacaktır.

 

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
 



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık