IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

 
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 21.Haziran.2019   #1
Çevrimdışı
web tasarım - SEO


Web Tasarım
Açılan web sitelerinin en büyük eksikleri, ne kadar iyi bir alt yapıya sahip olsa da iyi bir tasarımının olmamasıdır. Tasarım, web site sahibi için çok önem taşımasa da site ziyaretçileri için büyük önem taşımaktadır. Çünkü profesyonel markaların ve kaliteli ürünlerin sunulduğu siteler, görsel açıdan da profesyonel düzeydedir. Bu durum İnternet kullanıcılarına tasarımı iyi olan site iyi hizmet sağlar, kötü olan kötü hizmet sağlar gibi bir psikoloji yaratmıştır.

Crea Interactive tasarım ekibinin her yeni projede kendini bir adım daha geliştirdiği ve çıkardığı tasarımların proje sahipleri tarafından büyük beğeni ile karşılandığı, referanslarımız ile açıkça belli olmaktadır.

Ekibimiz tüm yenilikleri takip eden, güncel trendlerin farklıda ve kazandığı tecrübeleri projelere de katmaktadır.

Web tasarımı hizmetimiz için bizimle iletişime geçerek ayrıntılı bilgi ve fiyat teklifi alabilir ya da teklif formunu doldurabilirsiniz.

Dilerseniz bizimle iletişime geçmeden önce bugüne kadar yaptığımız projelerden bazılarını incelemek için referanslar menüsüne göz atabilirsiniz.
İnternet, gün geçtikçe Dünya'nın iletişim, bilgi, alışveriş ve eğlence platformlarını içeren en büyük mecra olmaya devam ediyor. İnsanların bir çok ihtiyacını karşılayan projeler her geçen gün internette yeni fikirler ve daha gelişmiş sistemler ile hayata geçiyor.

Crea Interactive olarak görevimiz, projelerinizin ihtiyaç duyduğu yazılımı, siz proje sahiplerine altyapısı ve tasarımı en iyi şekilde hazırlamaktır. Web yazılım projeleriniz için ekibimiz tüm ayrıntıları düşünerek sizlere fikir üretme, proje geliştirme ve hayata geçirmede adımlarında tüm desteğini sunar.

Crea Interactive, özel yazılım projelerinin hafife alınmaması gerektiğini, işlerin zamanında ve doğru stratejiler kullanarak en iyi noktalara gelmesi için tüm desteğini sunması gerektiğini bilir.
vHer gün bir yenisi açılan e-ticaret siteleri arasından sıyrılabilmek için e-ticaret yazılımının, tasarım, SEO, yönetim paneli ve yazılım konularından iyi bir altyapıya sahip olması gerekmektedir. Kullanıcıya ulaşma, güven sağlama, kolay kullanılabilirlik konusunda başarılı olan sistemler her geçen gün bu büyük pazardan paylarını daha fazla alabilmektedirler.
Gittikçe poppüler olan alışveriş sitelerinde her gün milyonlarca ticaret gerçekleşiyor. Bu ticaretler için kullanıcılar satın almayı planladığı ürüne kolay ulaşmak ve satın alma işlemleri için ürünlerin olduğu siteye güvenmek istiyor.
Crea Interactive, güçlü bir altyapı, kullanıcı dostu ve özel SEO uygulanmış e-ticaret yazılımları üreterek, e-ticaret pazarına bir adım önde girmenizi sağlıyor.
E-ticaret sistemleri hakkında detaylı bilgi almak için iletişime geçebilir, fiyat teklifi almak için teklif formunudoldurabilirsiniz.
SEO, genellikle bir web sitesinin arama motorlarında daha iyi sonuçlar elde edebilmesi için iyileştirme çalışması anlamına gelse de bilgi ve tecrübesi ile ilk sayfa garantili hizmet veren SEO danışmanları ve ajansları bulunmaktadır. Crea Interactive, hedef kelime bazlı SEO çalışması ile garantili ilk sayfa hizmeti sağlayan az sayıdaki firma arasındadır. Bugüne kadar rekabeti yüksek bir çok kelime de Google da ilk sayfaya site çıkarmayı başarmıştır.

SEO ile bir siteyi ilk sayfaya çıkarabilmenin kesin bir formülü olmadığından, yeterli tecrübesi, bilgi ve birikimi olmayan kişiler tarafından uygulandığında başarısızlıkla sonuçlanabilmektedir. Crea Interactive SEO alanındaki tecrübesini ve başarısını, alacağınız hizmete ait yaptığı sözleşme kanıtlamaktadır.

Bugüne kadar bizimle çalışmayı tercih etmiş bir çok firmayı sektörünün en üst sıralarına taşımayı ve internette lider konuma getirmeyi başardık.

Nasıl çalışıyoruz?
Sitenizin SEO uygunluk durumu çok düşük olmadıkça sitenize müdehale etmiyoruz. Bunun dışında SEO adı altında illegal teknikler kullanmıyoruz. Vereceğimiz hizmetin başarısızlıkla sonuçlanmayacağına, illegal yöntemler kullanılmayacağına ve sitenizin olumsuz durumlarla karşılaşmayacağına dair maddelerden oluşan sözleşme ile çalışıyoruz. Sadece 1 yaşını doldurmuş sitelere SEO hizmeti vermekteyiz.
SEO
Herkes SEO yapabilir mi?
Arama motorlarının algoritmasına dair bir kaç doğru şey bilen herkes SEO yapmaya çalışır. Rekabeti yüksek olmayan ve SEO adına pek çalışma yapılmamış sitelerle dolu sektörlerde, bu az bilgi nadirende olsa işe yarayabilir. Ancak rekabeti yüksek ya da SEO adına bir çok çalışma yapılmış sektörler için bu çalışmaların pek faydası olmamaktadır.

SEO uygulamalarında doğru adımların sitenizi arama sonuçlarında yükseltebileceği gibi, yapılan yanlış uygulamalar da sitenizi arama sonuçlarında daha geri götürebilmektedir. Bu yüzden SEO gibi çok önemli bir hizmet için, bu konuda ciddi tecrübesi olan, daha önce yaptığı çalışmalar ile kendini kanıtlamış danışmanlarla çalışmakta fayda vardır
Firmanın ürün ve hizmetlerini estetik animasyonlar ve kaliteli görseller ile incelenmesini sağlayan flash animasyon siteler, kurumsal firmaların ürün ve hizmetlerini en profesyonel şekilde sunumunu sağlamaktadır.

Flash animasyon sitelerin en büyük avantajı basit yapıları ile site içerisinde aranılan şeyin kolay bulunmasını sağlar. Diğer bir avantajı ise tüm sayfalar ilk girişinizde tek sefer yüklenir ve sayfa geçişlerinde ziyaretçileriniz tekrar sayfa yüklenmesini beklemezler.

Web sitelerini firmaların internet şubeleri olarak düşünürsek, web site tasarımınızın estetiği, görsel kalitesi site ziyaretçilerinizin firmanız hakkında olumlu düşünmesini sağlayan en büyük etkendir. Flash animasyon siteleri bu estetiği en iyi şekilde sağlayan web site türleridir.

Flash web tasarım projeniz hakkında bilgi ve fiyat teklifi almak için teklif formunu kullanabilirsiniz. Dilerseniz iletişime geçmeden önce Crea Interactive'in yapmış olduğu flash web tasarım referanslarını inceleyebilirsiniz.

Konu gruks tarafından (21.Haziran.2019 Saat 16:41 ) değiştirilmiştir.
 

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
 



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık