IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

 
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 11.Haziran.2019   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Video Prodüksiyon Hizmetleri




Günümüzde internet kullanımının artması ile beraber sosyal medya kullanıcılarının büyük bir çoğunluğu video içerik tüketmektedirler. DMR YAPIM tarafında sağlanan video prodüksiyon hizmetleri, profesyonel ekip ve ekipmanlar ile sağlanmaktadır. Müşterilerimizin büyük bir kısmı kurumsal firmalardan oluşmaktadır ve yine büyük bir kısmı tanıtım filmi çekimi, klip çekimi ve reklam çekimi hizmetlerimizden yararlanmaktadırlar.

Bizler DMR YAPIM olarak video prodüksiyon, klip çekimi ve klip çekimi fiyatları alanlarında en iyi hizmeti en uygun fiyatlar ile yapmaktayız. Video prodüksiyon alanında oldukça geniş müşteri portföyüne ve en iyi referanslara sahibiz.

Video Prodüksiyon Nedir?
Video oluşumunu kapsayan tüm süreçlerin tamamıdır. TDK 'ya göre; Bir filmin çevrilmesi veya bir radyo, televizyon programının hazırlanması için gerekli çalışmaların tümü ve bu çalışmaların ürünü. Prodüksiyon kelimesinin yapım anlamına geldiği göz önüne alındığında video prodüksiyon, video yapım demektir. Sırasıyla, ön hazırlık, yapım ve yapım sonrası olarak 3 ana başlıktan oluşmaktadır. Bunlar Pre-Production (ön prodüksiyon) / Production (prodüksiyon) / Post Production (çekim sonrası) aşamalarıdır. Her bir bölüm kendi içinde kritik önem arz etmekte ve bu süreçlerin başarılı bir ekip tarafından yönetilmesi gerekmektedir.

Sizlerde video prodüksiyon ihtiyaçlarında bizimle ister telefonla (02122941112) ister mail yolu ile (info@dmryapim.com) iletişime geçerek en iyi hizmeti en uygun fiyatlar ile yapabilirsiniz.
 

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
 



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık