IRCDefteri - En Ýyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayýt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

 
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 30.Mayýs.2019   #1
Çevrimdýþý
Sekine duası , şahmeran duası , Uyku duası


Sekine Duası
Sekine duasının içeriğinde Allahu Tealanın ismi azamları bulunmaktadır. Bu ismi azamlar toplamda altı tanedir. Hayy, Ferd, Kayyum,Kuddüs, Adl, Hakem ismi azamları bulunmaktadır. Sekine duası ne için okunur bu dua okunmasının çok geniş etkileri vardır. Sıkıntıdan feraha çıkmak için sıklıkla okunan bir duadır. İsmi azamların anlamında Allah’ın birliğinden ve ölümsüz olduğu anlatılır. Allah hikmet ve hüküm sahibidir. Allah adalet sahibidir ve bütün eksikliklerden geridir. Sekine duası aynı zamanda bir ismi azam duasıdır. Ve oluştuğu 19 ayet ile oldukça bilinen ve okunan bir duadır. Musibetlerden ve sıkıntılardan arınmak için oldukça çokça okunur.

Her duanın mutlaka etki alanları vardır. Sekine duasının da okunması için ve okunduktan sonra etki alanı oluşması için niyet edilerek okunması önemlidir. şahmeran duası ve sırları nedir? islam alimleri içinde sekine duası okunması çokça tavsiye edilen bir duadır. Bu duayı okumayı adet edinmiş kimse bereketli bir ömür yaşayabilecek huzura erişecektir. Bu duada 19 sayısının sırrı bulunmaktadır. Dua içeriğinde 19 sayısının yeri büyüktür. Besmele ve niyet ile dua okunmaya başlanır. Duada 19 ayet içeriği vardır.

Sekine kelime manası olarak dinginlik ile ifade edilir. Ruhda ve manevi hayatta ferahlık ve dinginlik isteyenleri bu duaları dilinden düşürmemelidir. Belalardan ve musibetlerden kurtulmak ve korunmak için de bu dua okunur. Anlam içeriği Allah’ın gücü ve kudretini anlatmak üzerinedir. Sekine duası insanın başına gelecek dertlerden korunması için bir kalkan olarak sürekli okunabilir. Kişinin kendini ve sevdiklerini zırh içine alması için bu dua oldukça önemlidir. Uyku duası ve sırları var mıdır? Sekine duasının sırları ve etki alanları büyük islam alimleri tarafından da kabul edilmiştir.
Â*
https://www.bizedualaryeter.com
 

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
 



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajýnýzý Deðiþtirme Yetkiniz Yok

BB code is Açýk
Smileler Açýk
[IMG] Kodlarý Açýk
HTML-Kodu Kapalý
Trackbacks are Kapalý
Pingbacks are Açýk
Refbacks are Açýk