IRCDefteri - En Ýyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayýt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

 
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 21.Mayýs.2019   #1
Çevrimdýþý
SSL Point , SSL-Point


Sorunsuz Web Deneyim Noktası
Â*
Gündelik işlemlerin yanı sıra, diğer önemli faaliyetlerin yürütüldüğü sanal ortama ait hizmetleri tek bir adresten alabileceğiniz biliyor muydunuz? SSL-Point olarak web de rahat ve güvenli gezintiniz kontrol altına alınabilmektedir. Bilişim ihtiyaçlarını nitelikli desteğiyle karşılayan işletmenin hizmetleri arasında sırasıyla;
Â*
Kesintisiz internet paylaşım platformunun kurulması,

Restoran, park, kafe gibi kamuya açık alanlarda, kablosuz internet ağına bağlanabilme seçeneğinin oluşturulması,
Sahibi olduğunuz web sitesinin reklam ağının oluşturulmasında SSL Point olarak gerekli girişimlerin gerçekleştirilmesi,
Markanızın büyümesine yardımcı olacak fikirlerin ve tasarımların muhataplarınıza ulaştırılmasını sağlama,
PC ya da akıllı telefon yardımıyla reklam verme seçeneklerinin oluşturulması,
Sosyal medya ve web sitesi kaynaklarınızın müşteri anlayışına ve genel konsepte uygun ÅŸekilde yeniden dönüşümünü hazırlamakta, SSL Point karşınıza çıkacaktır.Â*Â*
Müşterilerinizle Aranıza Yeni Bağlar Ekleyin!

SSL Point tarafından saÄŸlanan hizmetler arasında, müşterileriniz ile aranızda özel bir baÄŸ oluÅŸturmanıza yarayan reklam organizasyonu da bulunur. Farklı ve popüler olan son baÄŸlantı yöntemlerini kullanarak, müşterilerinizin en çok vakit geçirdiÄŸi noktalarda kendinize ait iz bırakabilirsiniz. SMS, Push, Sosyal Medya Hesapları ve Mail yoluyla mevcut ve potansiyel müşterilerine markanızı anlatabilirsiniz. Detaylı bilgi edinmek için; https://ssl-point.com/ sizleri beklemekteyiz.Â*Â*
Â*
Kotasız İnternet Ağının Mekanınıza Kurulumu!
Â*
Büyük işletmelerde ve halka arz yapılan toplu yaşam alanlarında internet erişimi vazgeçilmez bir gereksinim olarak karşımıza çıkar. Üstelik Wi Fi hattının sorunsuz ve güvenilir olması da bir diğer beklenti olacaktır. Yeni açılan bir kafede, oyun salonunda ya da restoranınıza internet bağlantısını kurdurma konusunda kararsız mı kaldınız?
Â*
SSL-Point mekanın her noktasında kesintisiz ve yüksek hızda internet erişimi için gerekli teknik altyapının hazırlanmasından sorumludur. Wifi Modem kurulumu da mekanın genel yapısını uygun şekilde sağlanmaktadır. Böylece uygun fiyat ile yüksek kalitenin eşsiz birleşimini tecrübe edebilirsiniz.
Â*
SSL Point hizmetleri arasında yer alan halka açık ortama internet erişimi kurulması konusunda uygulanan mevzuata da uyumlu şekilde hareket etmektedir. 5651 sayılı kanuna göre internet ağına bağlantı trafiği bir yıl süre ile kayıt altına alınmalıdır. SSL Point, bir yıl boyunca internet bağlantı trafiğini kayıt altına alacak, kayıt sistemini aktif hale getirmektedir.
Â*
Müşterilerinizin yoğun olarak sizi ziyaret ettiği kimi zamanlarda, internet kesintisi hiç de hoş olmayan kötü bir sürpriz olarak karşınıza çıkabilir. Bu durumda da, 7/24 durmaksızın hizmet sağlamaya devam eden, uzaktan bağlantı veya yerinde müdahale ekipleri sayesinde, kesintisiz deneyiminize kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.
Â*
SSL Point ekipleri aynı zamanda altyapı sisteminizin uzaktan ve sürekli bir şekilde izlemesini sürdürmektedir. Ağda gelişen tüm sorunlar, hızlı çözümlerle ortadan kaldırılmaktadır.
Â*
Sonuç olarak; wi fi hattının oluşturularak aynı anda yüzlerce kimsenin bağlanabileceği internet alt yapısının oluşturulmasında,
Web siteniz aracılığı ile marka tanıtımı ve diğer organize faaliyetler konusunda https://ssl-point.com/avantajlar adresindeki fırsatlardan yararlanmak için geç kalmayınız.
 

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
 



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajýnýzý Deðiþtirme Yetkiniz Yok

BB code is Açýk
Smileler Açýk
[IMG] Kodlarý Açýk
HTML-Kodu Kapalý
Trackbacks are Kapalý
Pingbacks are Açýk
Refbacks are Açýk