IRCDefteri - En Ýyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayýt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

 
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 03.Mayýs.2019   #1
Çevrimdýþý
Alçı Dekorasyon , Kartonpiyer



Sefa Dekorasyon firması 1954 senesinden beri İstanbul sınırları içerisinde Alçı ve alçı işleri hizmetleri sunmaktadır. Babadan oğula geçen bu meslekte daima öncü ve yenilikçi firma olmayı başardık. Sefa Dekorasyon sayesinde siz değerli müşterilerimiz sağlıklı ve lüks bir hayata sahip olabileceksiniz. Avrupa standartlarına uygun olarak üretilen malzemelerimiz %100 güvenilirdir. Sunduğumuz hizmetlerde de ömür boyu garanti hizmetleri sağlamaktayız.
Â*
Osmanlı döneminden bu zamana kadar gelen bu sanatı siz değerli müşterilerimize lüks bir hayat sağlamak için profesyonel bir şekilde sunmaya çalışıyoruz. İşinde uzman ve profesyonel kişilerden oluşan ekibimiz sizlere daima pratik çözümler sunacaktır. Sefa Dekorasyon olarak Alçı Dekorasyon, Alçı Kemer&Göbek, Çatı Onarım&Tamir, Kalebodur&Fayans, Çatı Onarım&Aktarma, Demir Kaynak, Kartonpiyer, Duvar Bölme, Asma Tavan, Mantolama, Boya İşleri, İzolasyon, Led Işık, Alçıpan hizmetlerini profesyonel bir şekilde sunmaktayız.
Â*
İstanbul ve çevresinde sunmuş olduğumuz bu hizmetlerden bir çok kişi, kurum ve kuruluş yararlanmıştır. Eğer sizlerde Sefa Dekorasyon’un hizmet kalitesinden faydalanmak istiyorsanız iletişim bilgilerimiz sayesinde bizlere ulaşmanız yeterli olacaktır.
Â*
sefakartonpiyer.com
 

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
 



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajýnýzý Deðiþtirme Yetkiniz Yok

BB code is Açýk
Smileler Açýk
[IMG] Kodlarý Açýk
HTML-Kodu Kapalý
Trackbacks are Kapalý
Pingbacks are Açýk
Refbacks are Açýk