IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

 
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 30.Nisan.2019   #1
Çevrimdışı
Ankara'da iftar Vakti Nasıl Hesaplanır?


Ankara'da iftar Vakti Nasıl Hesaplanır?

Ankara İç Anadolu bölgemizin en kalabalık şehirlerinden birisidir. Ülkemizin başkenti ana merkezidir. Ankara genelinde bugün yaklaşık 6 milyon insan yaşar. Ülkemizin başkentinde 6 mayıs 2019 pazartesi günü ramazan ayı büyük bir coşkuyla karşılanacak. Şimdiden insanları büyük bir telaş almış durumda. Herkes çarşı Pazar ramazan alışverişi yapmaya başladı. Ramazan Ankara ilinde bir başka güzel yaşanır. Ramazan coşkusu 7 den 77’ye her kuşak insanda görmeniz mümkündür.

Ramazan ayını güzel kılan anlar iftar ve sahur vakitleridir. İftar vakti orucu açtığımız anlardır. Duaların makbul olduğu bu anlarda sofra başında ezanın okunmasını bekleriz. Bu sürede aile bireyleri akıllı telefon, tablet ve bilgisayarlardan kopup bir araya gelir sohbetlerin en güzeli yapılır. Televizyonlarda dini filmler, programlar ve sohbetler yapılır. Ailecek allaha verilen nimetler için şükredilir. Yapılan yemekler afiyetle yenir. 2019 razaman ayı 6 mayıs 2019 pazartesi günü başlayacak. Bu tarihten sonra ramazan ayı boyunca İftar Vakti takip etmek için akıllı telefonlardan ve bilgisayarlardan iftarsaati.org internet adresine giriş yapabilirsiniz.

Ankara iftar saati için bütün bölgeleri iftarsaati.org adresinden anlık olarak görebilirsiniz. Site çok fonksiyonlu bir site olup bütün il ve ilçelerin sahur, iftar, ve namaz vakitlerini takip edebileceğiniz şekilde dizayn edilmiştir. İlinizi ve ilçenizi yazıp sorgula dediğiniz zaman 1 ay boyunca il ve ilçenizin imsakiyesini çıkarabilirsiniz. Dilerseniz listeyi çıkarıp yazıcıdan yazdırıp evin bir köşesine asın. İsterseniz günlük olarak girip takip edebilirsiniz.

Ramazan ayında ihtiyaç duyacağınız tüm bilgileri iftarsaati.org adresinden temin edebilirsiniz. Sitede neler yok ki? Ramazan ayında güzel yemekler yapmak istiyor ama ne yapacağınıza karar veremediyseniz siteye göz atın. Sitede yüzlerce çeşit yemek tariflerine ulaşabilirsiniz. Yemek tarifleri kolay anlaşılabilir bir dille yazıldı. Yazılar görsel desteklerle anlaşılabilir şekilde ele alındı. Bilgiler kolay uygulanabilsin diye aşamalı olarak yazıldı. Yazıları okuyan her kadın yemek tariflerini hemen uygulayabilir. Anlaşılmayacak hiçbir nokta bırakmadık.

Sitede dini konularda geniş bilgilere yer verdik. Orucu bozan durumlar, kimler oruç tutmalı, oruç kimlere farzdır, nafile orucu nedir, gibi toplum tarafından merak edilen tüm konularda uzman görüşleri alınarak, sağlam kaynaklara dayanarak yazı dizileri hazırladık. Hiçbir islami konuya kendi yorum ve görüşlerimizi katmadık. Çünkü islami konular ciddi konular olup mutlaka sağlam kaynaklara dayanması gerekir. Bu yüzden uzman editörlerimiz bu kategoride yazılar yazarken büyük bir titizlilikle yazıları yayına aldı.
 

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
 



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık