IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

 
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 20.Mart.2019   #1
Çevrimdışı
Dolapların Olmazsa Olmaz Parçası Tulum


Günümüzde giyimine özen göstermeyen kimse yoktur. Ancak kadınlar bu konu da bir tık daha titizdir. Her yere göre farklı kıyafet seçenekleri bu nedenle oldukça fazladır. Günlük kıyafetlerden abiyelere farklı modeller karşımıza çıkar. İşte bunlardan biridir tulum. Tek parça bir giysi olan tulumları, modellerine göre şık bir abiye olarak da giyebilir, günlük kıyafet olarak da tercih edebilirsiniz.
Tek parça olduklarından kombinlemesi daha kolay olan bu giysi türünden en az bir tane dolabınızda bulundurmalısınız. Doğru model ve doğru seçimle büyük kurtarıcı olmaktadır. Trend bir parça olan tulumlar her yeni sezonda kendini yenilemektedir de. Farklı kullanımlara uygun, değişik pek çok model bulmak tulumlar için çok kolay.
Doğru Tulum Nasıl Seçilir
Doğru tercih yapıldığında görselliğiyle büyüleyecek olan tulum çeşitleri, dikkatle seçilmesi gereken parçalardandır. Her sezon ve her ortama uygun modellerinin olması dolayısıyla, seçim yaparken bu kıstasları göz önünde bulundurmalısınız. Her tulum modeli her vücut tipine uygun olmayacağından, tulumu deneyerek almakta yarar vardır. Ayrıca ten renginize uygun bir renk seçerek şıklığınıza şıklık katabilirsiniz. Sizi en şık gösterecek tulumlar için https://www.misspile.com/tulum sayfasını ziyaret etmenizi tavsiye ediyoruz.
 

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
 



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık