IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

 
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 11.Mart.2019   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Otonom Ekspertiz


Bahçelievler Oto Ekspertiz
Kaliteli bir satın alım sağlayabilmek için alıcı ve satıcı arasında güven duygusunun olması gerekiyor. Güven duygusunu alabilmek için de bir ekspertizden yardım almak çok önemlidir. Bahçelievler oto ekspertiz hizmeti sayesinde alacağınız araç hakkında detaylı bir bilgi edinebiliyorsunuz. Aynı zamanda bu rapor sayesinde ne kadar ödeme yapmanız gerektiğini de aşağı yukarı tahmin edebileceksiniz.
Ekspertiz Ne Yapar?
Oto ekspertiz hizmetinden yararlandığınız zaman aracınızın tüm değerlendirmesinin yapılabileceğini görebiliyorsunuz. Fren sisteminden süspansiyona kadar tüm detayların inceleniyor olması önemli bir konudur. Böylece aracın hasarı var mı, söylenen fiyatta satın alınır mı konularına bir açıklık getirilmiş oluyor.
Test aşamasında iki tarafın da araç içinde olması mümkündür. Ancak, alıcının ya da satıcının tek başına araç içinde olması güven duygusunu zedelemektedir. Bu duruma dikkat etmek gerekiyor. Alacağınız raporun da bir garanti süresi bulunmayacaktır. Çünkü kazanın ne zaman geleceği belli olmaz.
Araç Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler
İkinci el bir araç alacaksanız öncelikle yedek parça araştırması yapmanız gerekiyor. Alacağınız aracın yedek parçası var mı bakmanız gerekiyor. Eğer ki zor temin ediliyorsa o araçtan uzak durmalısınız. Servisinin olup olmadığını da incelemeniz gerekiyor. Çünkü servisi yoksa çok yüksek tutarlar ödemek durumunda kalabilirsiniz. Pazar payının da ne olduğunu kavramak durumundasınız. Hem güvenilir bir alışveriş yapmak hem de daha sonra oluşabilecek sorunların önüne geçebilmek adına Bahçelievler oto ekspertiz hizmetinden yararlanmalısınız.
 

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
 



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık