IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

 
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 29.Ocak.2019   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Dubai Konsolosluğu - Dubai Vize


Birleşik Arap Emirlikleri de denilen Dubai'ye seyahat planları yapan umuma mahsus pasaport hamili Türk vatandaşları vize almak zorundadır. Birleşik Arap Emirlikleri gri, siyah ve yeşil pasaport sahibi Türk vatandaşlarından 90 günlük seyahatleri için Dubai Vizesi istememektedir. Ancak hizmet, diplomatik ve hususi pasaport sahibi kişilerden bordro pasaportu olanlar vize almak zorundadır.

Dubai yani Birleşik Arap Emirlikleri'ne seyahat etmek isteyen umuma mahsus pasaportu bulunan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının Birleşik Arap Emirlikleri vizesi almaları gerekmektedir. Diplomatik, hususi ve hizmet pasaport sahiplerine ise 90 güne kadar olan Dubai seyahatlerinde vize muafiyeti uygulanmaktadır. Vize değerlendirme ve sonucu Dubai Konsolosluğu tarafından yapılmaktadır. Türkiye'de Dubai Konsolosluğu'na bağlı olan iki tane temsilcilik bulunmaktadır.

Turistik bir bölge olan Dubai için vize talepleri genelde onaylanmaktadır. Geçmiş dönemlerde Birleşik Arap Emirlikleri ile sorun yaşamamış ve bir suça karışmamış olan kişilerin Dubai Vize başvuruları olumlu yanıtlanmaktadır. Dubai'ye hangi amaç ile gidilecek ise o amaca uygun Dubai vize başvurusu yapılmalıdır. Dubai vizeleri ihtiyaçlara göre 3 ayrı başlıkta toplanabilir: Turistik vize, transit vize ve gemiz vizesi.

Dubai vize ücreti Dubai'ye yapılacak seyahatin amacına ve vize türüne göre değişmektedir. Dubai turistik vize ve Dubai ticari vize ücretleri vize türü ile birlikte, kalış süresine göre de farklılık içermektedir.
 

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
 



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık