IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

 
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 28.Ocak.2019   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Yüksek Üretim İçin Basınçlı Sis Sistemleri


Üretim alanları için doğru nem seviyesini korumak büyük önem taşımaktadır. Kullanım ve üretim süresini kısaltmak, optimum üretim sağlamak için sıcaklık dengesinin yakalaması gerekir. Endüstriyel alandan tekstil sektörüne kadar birçok farklı üretim noktasında doğru nem seviyesi kaliteli ürün demektir. Örneğin tekstil sektöründe eğer nem seviyesi düşükse kağıt kırılmaları ortaya çıkabilmektedir. Ayrıca bukle ve statik elektrik gibi zararlar da söz konusudur. Bütün bu problemlerin üstesinden gelmek için fog nozzle düşük maliyetlerle etkin bir çözüm sağlamaktadır. Üretim alanının her kısmında eşit düzeyde sağlanan basınçla, ısı ve nem dengesi doğru seviyeye ulaşmaktadır. Özellikle optimum üretim miktarına ulaşmak adına mist system en uygun çözümleri sunuyor.

Üretim Alanlarında Yüksek Basınçlı Sis Sistemleri

Hangi sektör olursa olsun üretim alanları için high pressure fogging system en etkin çözümü sağlamaktadır. Özellikle düşük maliyetler, yüksek verim; daha sağlıklı bir çalışma ortamı elde edilebilir. Böylece günlük, aylık veya yıllık belirlenen kotayı aşmak çok daha kolay hale gelmektedir. Fazla ısınmasına engel olunması gereken elektronik sistemler için, etkin çözümler de sağlanıyor. Böylece hasar aldığında yüksek maliyet çıkaracak elektronik sistemler, sağlıkla üretim hattından geçer. Ayrıca toz kontrolü, adyabatik soğutma; statik elektriğin ve iş stresinin azaltılması gibi önemli katkıları bulunmaktadır. Kısacası ortamdaki nem ve sıcaklık dengesi, yüksek basınçlı sistemleriyle tam istenilen düzeye ulaşır. Bu da daha kaliteli ürün zamanında sunulmasına en ideal çözümü sunar.

Uygun Maliyetlerle Sis Sistemleri

Ses sistemleri maliyet konusunda birçok avantaj sunuyor. Özellikle uzun ömürlü olması yıllarca kullanım şansı vermektedir. Ayrıca ürünlerin çok daha kaliteli biçimde üretim hattından geçmesine doğrudan katkı sağlamaktadır. İnsan sağlığını koruyacak bir ortam yarattığından dolayı, çalışanlara daha verimli bir alan sunulmaktadır. Bütün bu olanakların bir arada toplanması içinse, mutlaka fog system kaliteli yapıda olmalıdır. Profesyonel bir anlayışla üretim hattından geçirdiğimiz sis sistemlerini, güven içerisinde firmamız bünyesinden temin edebilirsiniz. Bulunduğunuz sektöre bağlı olarak ihtiyacınız olan ürünleri sizlere sunuyoruz. Ayrıca satış ve montaj sonrası servis hizmetimizle her zaman yanınızdayız. Müşteri memnuniyetini ön plana aldığımız hizmet politikamızla uzun ömürlü, etkin ve verimli sistemler sağlamaktayız.

Üretim Alanları İçin Doğru Nem ve Sıcaklık Oranı

Havalandırma sistemleri günümüz koşullarında istenilen nem ve sıcaklığı tam olarak sunamıyor. Özellikle doğru maliyetle gerçekleştirmek mümkün değil. Bu yüzden yüksek basınçlı sis sistemleri en ideal çözümleri sağlamaktadır. Su damlacıklarının istenilen düzeyde basınç haline getirilmesiyle, buharlaşma yöntemi elde edilmektedir. Böylece üretim alanında her kısım için eşit düzeyde ısı ve nem dengesine ulaşılır. Özellikle sera alanları için greenhouse humidification büyük öneme sahiptir. Daha düşük maliyetle daha verimli sebze meyve üretimi konusunda, istenilen nem ve sıcaklık doğrudan yakalanır. Bugüne dek elde ettiğimiz referanslarla sizlere en iyi sistemleri sunuyoruz.
 

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
 



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık