IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

 
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 22.Ocak.2019   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
İngiltere Konsolosluğu


İngiltere vize başvurusu için başvuru merkezlerine müracaat etmek ve İngiltere Konsolosluğu tarafından belirlenen prosedürleri yerine getirmek gerekir. Randevu için İngiltere başkonsolosluğuna müracaat edilir ve başvuru dosyası teslime edilerek randevu alımı gerçekleştirilir.

İngiltere vizesi için kısa süreli başvurularda İstanbul İngiltere Konsolosluğuna veya Ankara İngiltere Büyükelçiliği'nde yer alan başkonsolosluğa müracaat etmek ve başvuruyu şahsen yapmak gerekir. Başvurular seyahat tarihinden 3 ay öncesine kadar kabul edilmektedir. Ankara, Antalya, Bursa, Adana, Gaziantep ve İzmir başvuru merkezi bulunan illerdir.

İngiltere, her sene Türkiye'den binlerce ziyaretçiyi ağırlamaktadır. Seyahat edecek olan kişiler pasaportlarına ek olarak, İngiltere vizesini almalıdırlar. Farklı alt kategorileri olan vizenin, seyahat sebebine göre seçimi yapılmalıdır. Son dönemlerde genellikle İngiltere ticari vize başvurusu yapıldığı için, gerekli belgeler temin edildiği için ticari amaç ile kullanılabilecek vize kolaylıkla alınabilmektedir. Bunun için öncelikle gerekli evrakların tamamlanması ve mülakattan geçilmesi gerekmektedir.
 

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
 



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık