IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

 
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 12.Mart.2021   #1
Çevrimdışı
Lego Education Ürünleri




Çocuklarımız için 21. Yüzyıl becerileri gittikçe önem kazanıyor. Yakın gelecekte günümüzdeki mesleklerin birçoğunun yok olacağı gerçeği bu önemi gittikçe arttırdı. Anne babalarda bu konuda çocuklarının gelişimini sağlamak adına çocuklarına farklı eğitimler aldırmaya devam ediyorlar. Bu eğitimlerden bazıları lego education ürünleri ile bazıları ise 3d yazıcılar ile yapılıyor. Creality markasının cr-6 se yazıcısı bu konuda eğitim verilebilecek hem de profesyonel çıktılar alınabilecek güzel bir ürün olarak karşımıza çıkıyor.

Peki her yerde konuşulan bu 21. Yüzyıl becerileri nedir? Bu konuda farklı düşünceler olsa da en temel 21. Yüzyıl becerileri olarak karşımıza yaratıcılık, yenilenme, eleştirel düşünme, problem çözme, iletişim ve iş birliği gibi başlıklar çıkıyor. Esneklik ve uyum, liderlik ve sorumluluk gibi başlıklarda bu konuya örnek olabilecek yetkinlikler.

Şu sıralar tüm anne babalar bu becerileri çocuklarının kazanabilmesi için özel okullara ya da bu konuda eğitim veren kurslara göndermeye çalışıyor. Lego Education ürünleri ile verilen robotik kodlama kursları, farklı programlar ile verilen 3d tasarım kursları ile bu tarz yetkinliklerin bir kısmının çocukların kazanması bekleniyor. Çocuklar bu kurslarda kendi robotlarını tasarlayıp programlayabilirken kendi tasarımlarını yapıp 3d yazıcılar vasıtasıyla çıktı alabiliyorlar. Çocuklarımızın artık çok daha hızlı değişen dünyaya ayak uydurması için çok fazla beceri ile donanması gerekiyor.

Kaynak:
https://oyuncakhaberleri.com/
 

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
 



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık