IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

 
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 24.Şubat.2021   #1
Çevrimdışı
Private Serverler


Site Adresi: Kocuce.com.tr
Site Konusu: Pvp serverler - Kocuce

Merhabalar. Kocuce pvp serverler için hoş geldiniz. Birçok oyunda duyduğumuz ancak ne anlama geldiğini bilmediğimiz bu terimler ve bunlarla ilgili konulara değineceğiz. İkili mücadeleden oluşan, online oyunları kapsayan ve oyun bölümleri olan oyunlardır. *Pvp’nin açılımı şu şekildedir: Player Versus Player. Bu da şu şekilde tanımlanabilir; düşman oyuncuların birbirleriyle savaşması, yarışması vb. Bu genel olarak private serverler olarak lanse edilir.. Server ise sunucu anlamına gelmektedir ancak İngilizce kökenli bu kelimeye Türkçe ile çoğul eki verilerek serverlar olarak dönüştürülmüştür.


*
Kocuce Pvp Serverler
*
Ko-cuce pvp serverler ile, private serverler zorluk derecesine göre konumlandırılmıştır. Pvp serverlera ulaşılabilecek en iyi sitelerden bir tanesi kocuce.com.tr web sitesi olarak bilinmektedir… İnternet bilindiği üzere artık herkesin elinde, herkesin evinde olan bir örümcek ağı haline geldi. Bu dijital alemde herkes amacına, ihtiyacına ve zevkine yönelik birçok hizmet almakta.
*
Online Oyunlar
*
Oyunlar da bunlardan bir tanesi. Eskiden de oyunlar vardı ancak günümüz teknolojisi bizlere o kadar çok alternatif sunar oldu ki gün geçtikçe daha eğlenceli daha heyecanlı olmaya başladı. Örneğin eskiden karşı tarafla, yani çoklu grupla oyun oynamak mümkün değildi ancak bulunduğumuz zamanda sesli diyalog kurarak bile oyun oynamak mümkün. Bu da insanların oyunlara yönelmesi i ve zevk almasını sağlayan önemli nedenler arasında yer alır.
*
Paralı olan oyunlar veya hızlandırılması istenilen oyunlar için özel bir sunucuya ihtiyaç duyulur, bu durumda devreye pvp serverlar giriyor. Orijinali olan oyunları örnek sunucular ve lisanssız yollarla ilerlettiler. Private Server denildiğinde de akla ilk gelen kocuce platformudur. Sizde bu haberlerden ve yeni bilgilerden haberdar olmak isterseniz ko cuce kocuce.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.
 

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
 



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık