IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 04.Mart.2023   #1
Çevrimdışı
~ Www.ircforumda.net ~
Zehra Güneş, depremde hayatını kaybeden voleybolcu Ceren Topal'ı unutmadı! Giydiği forma büyük alkış aldı




VakıfBank Kadın Voleybol Takımı'nda forma giyen Zehra Güneş, CEV Şampiyonlar Ligi play-off turu maçında depremde hayatını kaybeden voleybolcu Ceren Topal'ın ismini formasına yazdırdı. "Hayalim Zehra Güneş olmak" ifadelerini kullandığı bir açıklaması bulunan Topal'ı unutmayan Güneş, "Keşke tanışabilseydik. Umarım bir yerlerden beni görüyordur ve birazcık da olsa mutlu olmuştur." dedi.

Voleybol Kadınlar CEV Şampiyonlar Ligi play-off rövanş maçında VakıfBank dün Polonya'nın LKS Commercecon Lodz ekibini yenerek çeyrek finale yükseldi. Karşılaşmaya depremde hayatını kaybeden voleybolcu Ceren Topal'ın ismini yazılı olduğu formayla çıkan Zehra Güneş büyük alkış aldı.

CEREN TOPAL'IN ADINI FORMASINA YAZDIRDI
Lodz maçı öncesi depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımız için yapılan saygı duruşuna VakıfBank'ın milli yıldızı Zehra Güneş damga vurdu. Güneş, depremde hayatını kaybeden ve hayalinin Zehra Güneş olmak istediğini söyleyen voleybolcu Ceren Topal'ın isminin yazılı olduğu formayı giydi.

"UMARIM BİR YERLERDEN BENİ GÖRÜYORDUR"
Karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan Zehra Güneş, "Bugün Hatay'da yaşamını yitiren Ceren'in formasıyla sahaya çıkmak istedim. Ceren'in 'Hayalim Zehra Güneş olmak' açıklamasını bu şekilde öğrenmek hem hayatımda aldığım en üzücü hem de en gurur duyduğum yorumlardan biri oldu. Keşke tanışabilseydik. Umarım bir yerlerden beni görüyordur ve birazcık da olsa mutlu olmuştur." dedi.


Kaynak:Haberler.com
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık