IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 24.Ağustos.2022   #1
Çevrimdışı
Twitter gizlilik ayarları nasıl yapılır? Twitter gizlilik ayarı açma ve kapatma


Twitter, insanların "tweet" adı verilen kısa metinler aracılığıyla birbirleriyle bağlantı kurdukları çevrimiçi bir sosyal ağ sitesidir.

Twitter Gizlilik*Ayarları Nasıl Yapılır?
Twitter'da gizlilik diğer yerlerden farklıdır. Çoğu insan için, sosyal medya hizmetinin amacı, dünyanın görmesi, beğenmesi, yorum yapması ve retweetlemesi için herkese açık olarak bir şeyler yayınlamaktır. Ancak kimisi Sosyal Medyayı sadece belirli bir kitle ile sınırlı tutar. Bir Twitter kullanıcısı olarak, tweet'lerinizi herkese açık olarak gösterme veya gizli tutma seçeneğiniz vardır.

*Özel tweetler sadece sizi takip eden kişilere gösterilir. Varsayılan olarak tweetleriniz herkese açıktır, ancak gizlilik ayarlarınızı istediğiniz zaman kolayca değiştirebilirsiniz. Değişiklikler hemen yürürlüğe girer ve tüm geçmiş tweet'lerinizi etkiler.
Gizlilik ayarlarınız tweetlerinizi koruyacak şekilde ayarlandığında, belirli kısıtlamalar gerçekleşir. Örneğin, her yeni takipçi isteğini manuel olarak onaylamanız gerekir. Bildirim ayarlarınıza bağlı olarak, size yeni bir takipçi isteği bildiren bir metin veya e-posta alırsınız. Tweetleriniz de arama motorlarında görünmez. Ayrıca bir takipçi sizi retweetlediğinde, retweet edilen mesajı sadece diğer takipçiler görebilir.

*Tweetlerin görünürlüğü varsayılan olarak "Genel" olarak ayarlanmıştır. Sonuç olarak, Twitterati veya dünyanın her yerinden Twitter hesabı olan veya olmayan herkes tweet'lerinizi görüntüleyebilir. Tabii ki, gizlilik ayarlarınızı değiştirebilirsiniz. Tweet'lerinizle ilgili herhangi bir tartışmadan ya da işvereninizin incelemesinden kaçınmak ya da önce mahremiyet yaklaşımı içerisinde iseniz gizlilik ayarlarını yapabilirsiniz.

Twitter Gizlilik Ayarı Açma ve Kapatma
Gizlilik ayarları, birkaç tıklamayla kolayca değiştirilebilir. Tek yapmanız gereken gizlilik ve güvenlik ayarları aracılığıyla tweet görünürlüğünüzü "Genel" den "Korumalı" ya değiştirmektir. Herkese açık tweet'ler Twitter'da ve Twitter dışında herkes tarafından görüntülenebilirken, Korumalı, özel tweet'ler yalnızca takipçileriniz tarafından görüntülenebilir ve onlarla etkileşime geçebilir.
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık