IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 02.Ağustos.2022   #1
Çevrimdışı
Bizimsohbet.net
Burcunuza gore hangi dondurma aromasisiniz?


Dondurmasiz bir hayat cekilmez olurdu. Herkesin damak tadi farkli oldugu icin dondurma tercihler de cok farkli olabiliyor. Dunyanin her yerinde oldugu gibi ulkemizde de dondurma cok seviliyor. Dondurma sevgisini Zodyak isaretlerinin her birine lezzetleri eslestiriyoruz.

Dondurma sevgisi tartisilmaz bir gercek. Nerede olursaniz olun sicak yaz gunlerinde hatta artik caniniz cektiginde kisin soguk gunlerinde bile kolaylikla dondurmaya ulasabilirsiniz. Dondurma sevgisi oyle bir haldeki 1984'te ABD’de temmuz ayi "Ulusal Dondurma Ayi" ve Temmuz'un ucuncu pazar gununu "Ulusal Dondurma Gunu" ilan edildi.

Dondurma, Amerika BirlesIk Devletleri'ndeki insanlarin yuzde doksanindan fazlasinin tukettigi besleyici ve saglikli bir besindir. Mukemmel tatli ve atistirmalik yiyecek olarak un kazandi. Besleyici, saglikli kismi tutar mi bilmiyorum ama dondurmadan hoslanmayanlarin yuzde onunun nesesiz oldugunu ve guvenilmemesi gerektigi soyleniyor! Gelelim burclara gore dondurma aromalarina...

KOC

KURABIYELI DONDURMA

Koc, birinci olmak icin savasir ve en asil veya tamamen anlamsiz sebepler icin savasa girer. Bu degisIk burca kesinlikle kurabiyeli dondurma yakisir. Kurabiyeli dondurmanin 1979’da bulundugu iddia ediliyor.

BOGA

CEVIZLI DONDURMA

Boga, degerler ve mulklerin ikinci evini yonetir. Bogalara en uygun dondurma ise cevizli dondurmadir. Yogun kalorili, tereyagli, doygun lezzetli...

IKIZLER

FISTIKLI, KIRAZLI, CIKOLATALI DONDURMA

Ikizler nihai olarak kararsizdir. Istatistiksel olarak konusursak, oldukca ucludur! Haliyle onlara da bir kombinasyon yakisir. Mesela; fistik, kiraz ve cikolata uclusu gibi. Meyveler ve findiklarla suslenmis, bu dondurma kesinlikle Ikizlerin havasina uygun.

YENGEC

ITALYAN KARAMELLI DONDURMA

Duzenli olarak rahatlik arayan ve kafasinda surekli bir seyler dolanan Yengeclere en uygun dondurma Italyan Karamelidir.

ASLAN

NANELI CIKOLATALI DONDURMA

Kazanmak, bir Aslan icin ihtiyaclar hiyerarsisinin en ustunde yer alir. Ve naneli cikolatali dondurma da bir rekabetten oturu ortaya cikti. 1973'te Ingiliz mutfak ogrencisi Marilyn Ricketts bu lezzeti dusundu ve kendisi bir Aslan olan Prenses Anne'nin Kaptan Mark Phillips'e dugunu icin bir dondurmali tatli yapmak icin duzenlenen yarismaya katildi. Ricketts, yarismayi kazandi ve yaraticiligi icin gumus bir kupa verildi. Aslan, Zodyak'taki en asil burctur ve bu lezzetin aslan gururunun asil bir uyesi icin tasarlandigini izler.

BASAK

CILEKLI DONDURMA

Dondurma kepcesini icat eden ve boylece insanlarin gunluk yasamlarini temiz bir verimlilikle iyilestiren Alfred L Cralle , kesinlikle hic kimseyi sasirtmayacak sekilde bir Basak'ti. Yemek aliskanliklari soz konusu oldugunda ihtiyatli olan Basaklar, en cok cilekli dondurmaya benzer. Bu lezzet, vucutlarinin tapinagina kabul edilecek kadar saglikli ve "topraksi" olarak nitelendirilebilecek kaynaga yeterince yakin.

TERAZI

VANILYALI DONDURMA

Populer, insanlari memnun eden, eglenceli olmasa da ortama ayak uyduran Terazi burclarina kesinlikle vanilyali dondurma yakisir. Vanilya, 1700'lerde Fransa'da tek olarak satilmaya baslanana kadar yuzyillar boyunca cikolatanin yardimcisiydi.

AKREP

CIKOLATALI DONDURMA

Akrep, kesinlikle bir kase cikolatali dondurma! Aztekler tarafindan tanrilarin yemegi oldugu dusunulen cikolata, tipki ortalama Akrep gibi lezzet derinligi nedeniyle saygi gorur.

YAY

ANTEP FISTIKLI DONDURMA

Antep fistiginin dunyadaki yolculugu dikkat cekicidir. Yay burclari da tam bir gezgin oldugu icin onlara kesinlikle Antep fistikli dondurma yakisacaktir. Yay, sans gezegeni Jupiter tarafindan yonetilir ve bir fistik kabugunun catlama sesini takip eder. Kendi sakalarina gulen birinin sesi gibi, dunyanin her yerindeki insanlar tarafindan iyiye alamet olarak kabul edilir.

OGLAK

CIKOLATALI MARSMELOVLU DONDURMA

Buyuk Buhran sirasinda icat edilen ve o sirada Amerikalilarin karsi karsiya oldugu kasvetli mali duruma bir selam olarak adlandirilan bu cikolata, marsmelov ve kiyilmis findik kombinasyonu, Oglak icin mukemmel bir yenilebilir bir kombinasyon.

KOVA

CIKOLATA PARCACIKLI KURABIYELI DONDURMA

Cikolata parcali kurabiye hamurlu dondurma, 1984 yilinda Ben & Jerry'nin dukkaninda ortaya cikti. Kova, arkadaslarin ve toplulugun on birinci evini yonetir ve lezzetin ilhamini olusturmak icin cabalar.

BALIK

PAMUK SEKERLI DONDURMA

Ortalama bir Balik'in kalbi zaten pamuk sekerden. Haliyle Balik burclarina en cok yakisan dondurma aromasi da pamuk sekerli...


ALİNTİ ~
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık