IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 07.Nisan.2023   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Kayserispor'u 4-1 mağlup eden Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası'nda yarı finale yükseldi




Son dakika: Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final mücadelesinde Fenerbahçe, Kayserispor'u 4-1'lik skorla mağlup etti ve adını yarı finale yazdırdı. Sarı-Lacivertliler yarı finalde Sivasspor'un rakibi oldu.Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final mücadelesinde Fenerbahçe ile Kayserispor karşı karşıya geldi. Fenerbahçe maçı 4-1 kazanarak yarı finale yükseldi. Sarı-Lacivertliler'de Emre Mor 2 gol atarken, diğer goller Serdar Dursun ve Arda Güler'den geldi. Kayseri'nin tek golünü ise Kolovetsios kaydetti.

İLK YARIDA 3 GOL
Fenerbahçe, maçın 8. dakikasında Emre Mor'un golüyle öne geçti. Kayserispor, 18'de Dimitrios Kolovetsios ile eşitliği buldu. 42'de bir kez daha sahneye çıkan Emre Mor, maçı 2-1'e taşıdı.

SAHNEYE SERDAR ÇIKTI
İkinci yarı karşılıklı ataklarla başladı, golü bulan taraf Fenerbahçe oldu. 59'da Sedar Dursun'un attığı golle skor 3-1'e geldi. 90'da Serdar Dursun'un pasını gole çeviren Arda, skoru tayin etti. Fenerbahçe maçı 4-1 kazandı.

RAKİP SİVASSPOR
Kayserispor'u eleyen Fenerbahçe, yarı finalde Sivasspor ile karşı karşıya gelecek. Sivas, Gaziantep FK'nın deprem felaketinin ardından turnuvalardan çekilmesi nedeniyle yarı finale çıkmıştı.

İSTİFA TEPKİSİ
Fenerbahçe tribünleri derbide olduğu gibi bu maçta da Ali Koç ve yönetimini istifaya davet etti. Atılan her golden sonra istifa tezahüratları yükseldi. Jorge Jesus, oyuncuların ıslıklanmasına tepki gösterdi.

ŞAŞIRTAN TERCİHLER
Portekizli Teknik Direktör Jorge Jesus, şans bulamayan oyuncularını bu maçta sahaya sürdü. Alioski, Emre Mor, Zajc, Rossi ve Serdar Dursun ilk 11'de maça başladı.

YARI FİNAL NE ZAMAN?
Yarı final birinci maçları 2, 3 veya 4 Mayıs tarihlerinde oynanacak. Rövanş müsabakaları ve final maçına ilişkin tarih daha sonra açıklanacak

Kaynak:Haberler.com
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Alt 07.Nisan.2023   #2
Çevrimiçi
Cevap: Kayserispor'u 4-1 mağlup eden Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası'nda yarı finale yükseldi


biz elendik barii fener cıksın =)

  Alıntı ile Cevapla

Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık