IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 22.Aralık.2022   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası'nda Şanlıurfaspor'u 4-2 mağlup ederek Son 16'ya yükseldi




Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur maçında Beşiktaş ile Şanlıurfaspor kozlarını paylaştı. İlk 15 dakikada 2-0 geriye düşen Beşiktaş, Cenk Tosun'la hayata döndü. Tecrübeli forvet 67 ve 69'da attığı gollerle eşitliği getirdi. Ardından N'Koudou ve Weghorts sahneye çıktı, Kara Kartal maçı 4-2 kazandı. Siyah-Beyazlılar'ın rakibi cuma günü belli olacak.Ziraat Türkiye Kupası'nda Süper Lig'in devleri fire vermedi. Fenerabahçe ve Trabzonspor'un ardından Beşiktaş da rakibini eledi.

KARA KARTAL 15 DAKİKADA ŞOK YAŞADI
Şanlıurfaspor, ilk 15 dakikada Kemal Rüzgar'ın golleriyle skoru 2-0'a getirdi. Siyah-Beyazlılar, 29. dakikada 2 değişiklik birden yaptı. Atiba ve Dele Alli çıktı, Tayyip Talha ve Gedson Fernandes oyuna girdi.

CENK FARKI
Beşiktaş, 67'de Cenk Tosun'la skoru 2-1 getirdi. Cenk Tosun 70'de bir kez daha sahneye çıktı, Beşiktaş beraberliği buldu. 73'te N'Koudou attığı şık golle Beşiktaş'ı öne geçirdi. 85'te Weghorts, skoru tayin etti: 4-2! Beşiktaş, turu atlayan taraf oldu.

KURA ÇEKİMİ CUMA
Ziraat Türkiye Kupası'nda Son 16 Turu kuru çekimi 23 Aralık Cuma günü gerçekleşecek. Ziraat Türkiye Kupası'ndaki 5. Tur maçları 22 Aralık'ta devam edecek. Galatasaray, Keçiörengücü ile oynayacak.

Kaynak:Haberler.com
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık