IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 11.Kasım.2023   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Trabzonspor, Konyaspor'u 2-1 mağlup etti




Trabzonspor, Süper Lig'in 12'nci hafta maçında Konyaspor'u evinde 2-1 yendi. Bordo-mavililerin gollerini 59 ve 85'inci dakikalarda Onuachu attı.

Süper Lig'in 12'nci haftasında Trabzonspor, konuk ettiği Konyaspor'u 2-1 mağlup etti. Bordo-mavililerin gollerini 59 ve 85'inci dakikalarda Onuachu kaydetti. Konyaspor'un ise tek golünü 77'nci dakikada Prip attı.

AVCI'YLA SERİYE DEVAM
Trabzonspor, Alanyaspor maçıyla başlayan ikinci Abdullah Avcı döneminde çıktığı 4'üncü karşılaşmada da mağlubiyet yüzü görmedi. Avcı'yla birlikte istikrar yakalayan bordo mavililer, Alanyaspor, Karagümrük, Fenerbahçe ve Konyaspor maçlarından 3 galibiyet 1 beraberlik elde ederek yenilmezlik serisini 4 maça çıkardı.

AVCI'DAN TEK DEĞİŞİKLİK
Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı, ligde son oynadığı Fenerbahçe maçı kadrosunda tek değişiklik yaptı. Sarı kart cezası bulunan Eren yerine Larsen'e forma veren Avcı, bu maçta da Visca'ya sol kanatta, Pepe'ye ilk 11'de sağ kanatta görev verdi. Bordo mavililerde ayrıca sakatlıkları bulunan Orsic, Hüseyin ve Umut Bozok kadroda yer almadı.

TARAFTAR İLGİ GÖSTERMEDİ
Takımın sezondaki performansı nedeniyle tribünlerden uzaklaşan taraftarların, Fenerbahçe galibiyeti sonrası maça ilgi göstermesi bekleniyordu. Hafta boyunca Trabzonspor'un yaptığı çağrılara kulak vermeyen taraftarları, takımlarını Papara Park'ta kısmen yalnız bıraktı. Taraftar grupları maraton tribünü doldurup marşlarla takımlarını desteklerken toplamda 22 bin 55 bilet satıldı.

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK UNUTULMADI
Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 85'inci ölüm yıldönümünde oynanan müsabakada, bordo-mavili taraftarlar Atatürk'ü unutmadı. Tribünlerde Atatürk'ün sözünün yer aldığı pankart ve fotoğrafının bulunduğu afişler yer aldı.

YUSUF EMİR BOLAT SEREMONİDE
Bursa'da uğradığı biber gazlı saldırısının ardından sağlığına kavuşan Yusuf Emir Bolat, Trabzonspor başkanı Ertuğrul Doğan'ın daveti üzerine Konyaspor maçı için kente geldi. 9 yaşındaki Bolat, maç öncesi başkan Doğan ile bir araya gelerek hatıra fotoğrafı çekildikten sonra müsabakada seremoniye çıktı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık