IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 27.Ağustos.2023   #1
Çevrimdışı
~ Www.ircforumda.net ~
Trabzonspor, 17 yıl sonra sahasında Çaykur Rizespor'a yenildi




Süper Lig'in 3. haftasında Trabzonspor, sahasında Çaykur Rizespor'a 3-2 mağlup oldu. Bu sonuçla bordo-mavili ekip, 2006 yılından bu yana ilk kez sahasında Rizespor'a yenildi. Rizespor, lig tarihinde ilk kez Trabzon'da 3 gol atma başarısı gösterdi.Trendyol Süper Lig'in 3. haftasında Trabzonspor, sahasında Çaykur Rizespor'la kozlarını paylaştı. 5 gollü mücadeleyi kazanan taraf 3-2'lik skorla konuk ekip oldu.

TRABZON'UN YÜZÜ GÜLMÜYOR
İlk hafta kazanan ve geçen hafta Galatasaray'a 2-0 mağlup olan Trabzonspor, ligin 3. haftasında sahasında Çaykur Rizespor'a 3-2 kaybetti.

17 YIL SONRA İLK KEZ
Trabzonspor, sahasında Çaykur Rizespor'a 3-2 mağlup oldu. Bordo-mavili ekip, 2006 yılından bu yana ilk kez rakibine sahasında kaybetti.

PERDEYİ MOSCI AÇTI
Maça hızlı başlayan konuk takım'ın ilk golü 20. dakikadaAttila Mocsi'nden geldi.

BENHUR 2-0 YAPTI
İlhan Palut'un ekibinde Benhur Keser 43. dakikada farkı ikiye çıkardı. Çaykur Rizespor, Trabzon'da soyunma odasına 2-0 önde gitti.

BAKASETAS SAHNEDE
Bordo-mavililer, 56. dakikada penaltı kazandı. Penaltıda topun başına geçen Anastasios Bakasetas, durumu 2-1 yaptı ve farkı bire indirdi.

YİNE BENHUR
Çaykur Rizespor, ikinci golü atan Benhur Keser, 66'da bir kez daha sahneye çıktı ve takımının 3. golünü attı. Trabzonspor'da sonradan oyuna dahil olan Enis Destan, 83. dakikada durumu 3-2'ye getirdi.

RİZESPOR İLK KEZ 3 GOL ATTI
Karşılaşmanın kalan dakikalarında başka gol olmadı ve Trabzonspor, Çaykur Rizespor'a 3-2 mağlup oldu. Trabzonspor'u deplasmanda 2006 yılından bu yana ilk kez yenen Rizespor ayrıca lig tarihinde ilk kez Trabzon'da 3 gol buldu.

Kaynak:haberler.com
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık