IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 29.Aralık.2022   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Karagümrük, Trabzonspor'u 4-1'lik skorla mağlup etti




Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında Karagümrük ile Trabzonspor karşı karşıya geldi. Geçen haftaFenerbahçe'yi mağlup eden Trabzonspor, İstanbul deplasmanında felaketi yaşadı. Karagümrük, Trabzonspor'u 4-1'lik skorla mağlup etti.Taraftarı önünde Fenerbahçe'yi 2-0'lık skorla mağlup eden Bordo-Mavililer, Karagümrük karşısında felaketi yaşadı. Atatürk Olimpiyat Stadı'nda Karagümrük'e konuk olan Trabzonspor, sahadan 4-1'lik mağlubiyetle ayrıldı.

PERDEYI OZDOEV AÇTI
Maçta perdeyi Karagümrüklü Ozdoev açtı. Ozdoev'in 6'ncı dakikada attığı gole Marc Bartra 20'de cevap verdi. 34'te Borini öne geçirdi. 45+3'te Bartra kızardı. 56'da ise Karagümrük'te Colley ikinci sarıdan kırmızı kartı gördü. 67'de Ricci sahneye çıktı ve skoru 3-1'e getirdi. 87'de Kouassi'nin attığı golle Karagümrük fişi çekti.

KIRMIZILAR HAVADA UÇUŞTU
Temponun oldukça yüksek olduğu karşılaşmada iki takım da 10 kişi kaldı. Trabzonspor ilk yarının son anlarında Marc Bartra'nın rakibini çekerek düşürmesi sonucu 10 kişi kaldı. Karagümrük'te ise 56. dakikada Ebrima Colley ikinci sarıdan kırmızı görerek takımını 10 kişi bıraktı.

TRABZONSPOR UMDUĞUNU BULAMADI
Geçtiğimiz hafta Fenerbahçe galibiyetiyle taraftarına şampiyonluk yarışında 'ben de buradayım' diyen bordo-mavililer bu karşılaşma istediğini alamadı.

ANDREA PİRLO'NUN ÖĞRENCİLERİ 4 MAÇ SONRA KAZANDI
Son olarak Ümraniyespor'u deplasmanda 3-1 yenen Karagümrük takımı 4 maçlık galibiyet hasretine bordo-mavililer karşısında son verdi.

Kaynak:Haberler.com
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık