IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 31.Ağustos.2022   #1
Çevrimdışı
~ Www.ircforumda.net ~
Trabzonspor YouTube kanalında skandal canlı yayın! Tüm personelin işine son verildi


Trabzonspor'da akşam idmanı için deneme yayını yapan personel, yanlışlıkla kulübün YouTube kanalında canlı yayına başladı. Yönetimin kararlarını eleştiren kulüp çalışanlarının o anları infial yaratırken, Trabzonspor'dan konuya ilişkin açıklama geldi. Bordo-mavili kulüp, bu olayla ilgisi bulunan tüm personelin işine son verildiğini belirtti.
Trabzonspor YouTube kanalında bugün ekrana gelen bir canlı yayın ortalığı karıştırdı. Deneme çekimi yaptıklarını zanneden ancak bilmeden canlı yayına giren kulüp çalışanları yönetimi eleştirdi.





"BU PARA NEREYE GİDİYOR"

Yanlışlıkla canlı yayına giren kulüp çalışanlarında biri o anlarda, "Enis Destan, Batuhan Kör ve Emrehan Gedikli gibi futbolcular alındıktan sonra bu takımın hala forvete ihtiyacı olması gerçekten önemli bir konu" derken kameraman ise, "Bu para nereye gidiyor." ifadelerini kullandı.


"KULÜBÜMÜZLE İLİŞKİLERİ KESİLDİ"

İnfial yaratan olay sonrası Trabzonspor'dan yapılan açıklamada, "Bugün tesislerimizde yapılan canlı test yayınının sehven YouTube kanalımızda yayınlanması üzerine kulübümüzün kültüründe asla yeri bulunmayan bu davranışla ilgilisi bulunan tüm personelin kulübümüzle ilişkisi kesilmiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" ifadelerine yer verildi.
Haberler.com - Spor
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık