IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 30.Mayıs.2021   #1
Çevrimdışı
~ Www.ircforumda.net ~
TRT ile ilgili bomba iddianın ardından gözlerin çevrildiği Hadise'den paylaşım geldi




Ünlü şarkıcı Hadise, 2009'da katıldığı Eurovision şarkı yarışmasında giydiği kıyafet hakkında ortaya atılan iddiaların ardından sosyal medya hesabından, yarışmaya katıldığı "Dum Tek Tek" şarkısını paylaştı.

Milliyet gazetesi yazarı Ali Eyüpoğlu, YouTube'da yayınlanan 'Magazin Noteri' programında Hadise'nin Rusya'nın başkenti Moskova'da dördüncü olduğu Eurovision yarışmasını gündeme getirdi. Eyüpoğlu, 2009 yılında Türkiye'yi Eurovision'da temsil eden Hadise'nin kıyafeti nedeniyle TRT ve hükümet yetkilileri arasında sorun yaşandığını, bu olayın ardından da Eurovision yarışmasına kadın şarkıcı gönderilmediğini iddia etti.



GÖZLERİN ÇEVRİLDİĞİ HADİSE'DEN PAYLAŞIM GELDİ
Söz konusu iddiaların ardından özellikle Twitter 'da konuyla ilgili önemli tartışmalar yaşandı. Konuyla ilgili tartışmalar devam ederken, gözlerin çevrildiği Hadise'den dikkat çeken bir paylaşım geldi. Ünlü şarkıcı, Twitter hesabından 2009 yılında Eurovision'da Türkiye'yi temsil ettiği "Dum Tek Tek" şarkısını paylaştı.


YARIŞMADA DÖRDÜNCÜ OLMUŞTU
Türkiye, Hadise'nin katıldığı yarışmada, Eurovision'u finallerde dördüncü olarak bitirmişti. 2009 Eurovision yarışması için Hadise ve Şebnem Ferah ismi anketlerde öne çıkmış ancak Avrupa'da daha fazla tanınması nedeniyle Hadise'den yana tercih kullanılmıştı.







Kaynak:Haberler.com
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık