IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 14.Aralık.2020   #1
Çevrimdışı
Sağlıklı ve Sağlam Oyuncak Amigurumi


Sağlıklı ve Sağlam Oyuncak Amigurumi

Son yıllarda dünya genelinde eski bir Japon kültürü olan amigurumi giderek yaygınlaşırken, Türkiye'de de bu kültür özellikle kadınlar arasında yüksek bir beğeni kazanmaya başlamıştır. Çünkü birçok anne çocukları için sağlıklı ve sağlam oyuncak arayışları içerisinde bulunduğunda amigurumi bebek imdadına yetişmektedir. Zira bu bebekler tamamen doğal malzemeler ve el emeği ile üretilen bir yapıya sahiptir.

El emeği ve temel olarak yün malzeme sayesinde örme yöntemi ile üretilen amigurumi özel bir oyuncak olarak tercih edilebilir. Genel olarak amigurumi oyuncak ürünlerinde bebek modelleri, hayvan modelleri ve hayal kahramanlarının modelleri görülmektedir. Yani örnek olarak çocuğunuz için onun çok sevdiği bir model olarak Batman veya Küçük Prens gibi bir amigurumi oyuncak temin edebilirsiniz.

Kendi uğraşlarınız ile birlikte elinizde bulunan malzemeleri değerlendirerek de sahip olabileceğiniz bu bebekler için profesyonel platformlarda yer alan amigurumi tarif desteklerinden faydalanabilirsiniz. Bugün Türkiye'de birçok farklı platformda bu konuda destek alabileceğiniz uzmanlar yer almaktadır. Özellikle örgü tekniğinin öğrenilmesi ve modellerin oluşturulması açısından amigurumi tarif desteği alınabilir.

Amigurumi Nasıl Popüler Oldu?

Aslında günümüz üretim teknolojisine bakıldığında dünyanın birçok farklı ülkesinde oyuncak fabrikaları çok çeşitli ve rengarenk oyuncaklar üretmektedir. Ancak yine son yıllarda yapılan çalışmalar ve elde edilen sonuçlar bağlamında endüstriyel oyuncakların birçok zehirli ve zararlı maddeyi bünyesinde barındırdığı görülmüştür. Ancak yine buna karşılık olarak da amigurumi bu konuda tamamen güvenilir ve sağlıklı bir yapı ortaya koymaktadır.

Özellikle annelerin sağlıklı oyuncak arayışı içerisinde bulunması ve çocuklarının zehirlenme gibi ihtimaller ile karşılaşmaması için amigurumi bebek çeşitleri ön plana çıkmaya başlamıştır. Çünkü bu organik bebek uygulamalarında sadece yün veya pamuk gibi örgü malzemeleri kullanılırken, süsleme açısından da çevrenizde yer alan pratik kumaşlar, düğmeler veya zararsız giyim aksesuarları yeterli olmaktadır.

Türkiye'de bu konuda önceliğe sahip olan ve kalitesini net bir şekilde gösteren firmalardan biri olarak Hanendless yer almaktadır. Firma amigurumi konusunda özellikle model açısından çok geniş bir yapıya sahip olmakla birlikte tarif ve destek açısından da geniş bir fırsat sağlamaktadır. Hanendless online alışveriş platformu olması vasıtası ile Türkiye'nin istediğiniz herhangi bir yerinden bu organik bebek ürünlerine ulaşmanız açısından fırsat ve kolaylık sunmaktadır.
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık