IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 07.Ekim.2020   #1
Çevrimdışı
Kış Bahçesi Sistemi - Kisbahcesistemi.com


Bir kış bahçesi için, ana görevi yağmur, rüzgar ve soğuk iç mekanlara karşı korunan çeşitli tasarımlar kullanabilirsiniz. Bu tür yapıları süslemek için en çok tercih edilen plastik ve alüminyum malzemeleridir. Gerekli ihtiyaçları karşılıyorlar ve çekici bir görünüm yanı sıra kurulumu kolay, uygun bir fiyata sahiptirler. Kış bahçesinin diğer ana malzemesi olarak cam kullanılmaktadır. Tasarımlar oluşturmak için doğru cam ünitesini seçmek önemlidir. Camın amacı sadece odanın estetik cazibesinin oluşturulması değil, aynı zamanda içeride rahat ve gün ışığı alan bir ortamı sağlamaktır. Kış bahçesi kullanım amacına göre şekli ve boyutu çok çeşitli olabilir. Tasarım, ilk olarak dekoratif ve pratik bir işlev olarak çalışan cam ve alüminyumdan yapılmış armatürlerin bulunduğu çeşitli malzemelerden yapılabilir.

Kış bahçesi sistemleri doğaya yakın ve ışık alan yapıda olmalarının yanı sıra, ekstra bir yaşam alanı kazandırmaktadır. Kış bahçesi uygulanan mekanlar son yıllarda daha fazla tercih edilmeye başlanmıştır. Kış bahçesi uygulamaları arge çalışmalarımız ile birlikte sürekli gelişen ürünlerimiz, tercihe göre sabit veya tamamen açılır çatı seçenekleri ile sınırsız mekan konforu sağlayan seçkin sistemlerdir. Kış bahçesinin yapımı kullanım amacına göre kendi özelliklerine sahiptir ve istediğiniz ortamın oluşturulmasına bağlı olarak maliyet ve fiyatlar değişiklik göstermektedir. Termal iletkenlik özelliğinde olan profillerden ve camlardan oluşan kış bahçeleri fiyatları farklılık göstermektedir. Sonuç olarak, sıcaklık ve ışık rejimi ile karakterize edilen kış bahçeleri oluşturabilir. Isı yalıtımlı profil sistemi uygulanan kış bahçeleri en olumsuz hava şartlarında ev konforunu sağlamaktadır.

Kış bahçesi sistemi on iki ay boyunca doğaya yakın oturma odası, salon, yemek odası, yatak odası, spa, mutfak,jakuzi veya hobby odası olarak kullanıma açmakta ve yaşam kalitesini artıran keyifli mekanlar haline gelmektedir. Kış bahçesi sistemleri her mekana göre geleneksel veya çağdaş tasarımda tercih edilen renk ve ebatta uygulanabilmektedir. Alüminyum veya çelik taşıyıcı sistemler kullanılan kış bahçesi sistemlerinde olumsuz hava şartları dahil olmak üzere uzun yıllar güvenle kullanabilmek için dizayn edilmektedir. Taşıyıcı direkler içerisinde gizli su tahliye özellikleri standart olarak uygulanmaktadır. Kış bahçelerinde kullanılan tüm malzemeler insan sağlığını tehdit etmeyen tasarımda ve güvenlik camları ile sunulmaktadır.

Seçenekler içerisinde bulunan cam çatı uygulamalarında kullanılan özel üretim camlar güneşli ve soğuk havalarda ısı yalıtımı yapmaktadır. Su alan profiller oksitlenmekte ve geri dönülmez ciddi sorunlara yol açmaktadır. Çatı bağlantı aksesuarları ve birleştirici profiller en üst düzeyde su izolasyonu sağlamak üzere üretilmektedir. Kış bahçeleri kullanılan çatı uygulamalarımız hiçbir şekilde içeriye su sızıntısı vermemek üzere dizayn edilmektedir. Kış bahçesi uygulamalarında mekanın kullanım amacına göre ısı yalıtımlı sağlamak üzere alt cepheleri kapatmak için her bütçeye uygun seçenekler sunulmaktadır.

Kaplanmış camlar, cam birleşmeleri veya tek parça cam oluşumunda, düşük yansıtmalı güneş kontrol kazançları sağlamaktadır. Güneş ışınlarının kızılötesi ve morötesi dalga boylarındaki aşırı parlaklığını, radyasyon ısısını denetleyen, giydirme cephelerde arka plandaki yapı unsurlarını gizleyerek bir bütünlük sağlayan ışığın kuvvetli olduğu taraftan diğer tarafın görünmesini engelleyen ve yapılara renk veren çevre kontrol camları olarak da tanımlanır. Güneş kontrol camları güneş enerjisinin görülür kızılötesi ve morötesi bölgelerindeki yansıtma, geçirgenlik ve soğurma özelliklerini seçici bir şekilde denetleyerek iç mekanları konforlu kılar ve soğutma giderinden tasarruf sağlar.

Web Sitesi: https://www.kisbahcesistemi.com
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık